Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Για πρώτη φορά ο αδίστακτος Δούκας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο

Ανατρεπτικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Οι Άγριες Μέλισσες κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όσο προχωρούν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών οι ανατροπές και οι εξελίξεις γίνονται ακόμα πιο δραματικές.

Ο Δούκας Σεβαστός, ο πιο ισχυρός και αδίστακτος άνδρας του Διαφανίου για πρώτη φορά κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Για πρώτη φορά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και όλοι είναι εναντίον του.

Ο Δούκας όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στις Άγριες Μέλισσες, έχει μάθει να κερδίζει αυτά που επιθυμεί αδιαφορώντας για τις συνέπειες και το κόστος.

Απτό παράδειγμα αποτελεί η βιομηχανική ζώνη, καθώς είναι σχεδόν ο μοναδικός που επιθυμεί διακαώς να γίνει στο Διαφάνι μιας και έχει επιχειρηματικά συμφέροντα.

Εξαιτίας αυτών των σχεδίων άρχισε και ο πόλεμος με την οικογένεια Σταμίρη. Η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, όπως παρακολουθήσαμε, ήταν υπέρ του ισχυρού άντρα. Ωστόσο, ούτε η Ελένη ούτε κανένας άλλος πολέμιος της βιομηχανικής ζώνης όπως ο Νικηφόρος και ο Μιλτιάδης παράτησαν τη μάχη. Και οι προσπάθειες τους θα φέρουν αποτέλεσμα στα προσεχή επεισόδια.

Ο Δούκας νιώθει τα σχέδια του να κινδυνεύουν μέρα με την ημέρα μετά και τη δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Η οργή του είναι ανεξέλεγκτη και το μέλλον του εξαρτάται από ένα τηλεγράφημα από το υπουργείο που θα δώσει την οριστική απάντηση για τη βιομηχανική ζώνη και θα κρίνει τελικά τον νικητή σε αυτόν τον πόλεμο.

 

Αυτή τη φορά, όμως, η Ελένη και οι αγρότες στέκονται πιο τυχεροί. Τους ανακοινώνουν πως τα σχέδια για τη βιομηχανική ζώνη ναυαγούν και η χαρά όλων είναι απερίγραπτη.

Τους μιλάει για ακόμη μία φορά σκληρά αλλά ο ίδιος νιώθει ηττημένος και ταπεινωμένος. Επιστρέφει στο σπίτι του και το κλίμα είναι για όλους βαρύ.

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Ξεκινούν με καθυστέρηση

Δείτε πότε ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις 2024 και όλες τις νέες αλλαγές. Λίγες μέρες μένουν για να ξεκινήσουν οι νέες φορολογικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, το τελευταίο...