Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ – Εξελίξεις: Ο Μίλτος συναντά την οικογένειά του

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ 

H Ιφιγένεια θεωρεί πλέον ότι είναι η γυναίκα του Αλή και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Προσπαθεί να να ζήσει µια κανονική ζωή δίπλα του, αγνοώντας φυσικά ότι ο Μίλτος είναι ζωντανός. Στο µεταξύ απειλείται σύρραξη στα χωράφια των Παυλίδηδων, επειδή οι Τούρκοι αρνούνται να τα επιστρέψουν.

Στη συνέχεια η Βασιλική εξοµολογείται στην Ευγενία πως είναι έγκυος και πολύ φοβισµένη για το εάν το παιδί είναι του Θέµη ή του Μουσταφά που τη βίασε. Δεν ξέρει αν πρέπει να κρατήσει αυτό το παιδί, αλλά η Ευγενία διαφωνεί και την προτρέπει να µην το ρίξει. Οµως λίγο µετά η Βασιλική βλέπει τον Μουσταφά, θυµάται αυτά που πέρασε και αποφασίζει να το ρίξει πίνοντας ένα βοτάνι. Σφαδάζει από τους πόνους, αλλά η Ευγενία τη βρίσκει και την πείθει ότι δεν είναι σωστό να πεθάνει αυτό το µωρό.

Η Φατµά προτείνει στη Σοφία και την Αρίν να µείνουν µαζί της και να δουλέψουν εκεί όσο ψάχνουν να βρουν τις κόρες τους, επειδή ο Εµίρ ξέρει πολύ κόσµο και κάτι µπορεί να µάθει γι’ αυτές. Η Βασιλική λέει στον Θέµη ότι είναι έγκυος, όπως και τον φόβο της για το ποιου µπορεί να είναι το παιδί. Ο Θέµης αναστατώνεται και φεύγει ταραγµένος από το σπίτι.

Η Ιφιγένεια διαφωνεί στο να φύγει ο Αλή για την αποστολή του, γιατί φοβάται για τη ζωή του και προσπαθεί να τον µεταπείσει. Αυτός δεν µπορεί να κάνει πίσω, αλλά της υπόσχεται να παραιτηθεί µόλις φτάσει στην Πόλη. Στο µεταξύ ο Μίλτος ταξιδεύει κρυφά µε ένα πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα και καταφέρνει να φτάσει σώος στο σπίτι των δικών του, όπου συναντά τον αδελφό του και τη µητέρα του. Εκεί τους λέει ότι αποφάσισε να πάει στο Ερζερούµ και να ψάξει για την Ιφιγένεια.

 

Αµέσως µετά, η Βασιλική προσπαθεί να πεθάνει µην αντέχοντας το πρόβληµα και τη στενοχώρια του Θέµη, αλλά αυτός τη σώζει τελευταία στιγµή και αποφασίζει να κρατήσουν το παιδί. Παράλληλα, η Σωτηρία µε τον Οσµάν απελευθερώνουν τον Μουσταφά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ