Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Tα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 23 Μαΐου: Κριοί, προσοχή σε συζητήσεις περί οικονομικών

Αν είστε αδέσμευτοι πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο
Η Σελήνη πέρασε στους Διδύμους, δίνοντας έμφαση στην αλληλεπίδραση, στις σχέσεις και κάνοντας το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο να φαντάζει το πιο κοινωνικό των τελευταίων μηνών. Αξιοποιήστε την ωριμότητα και τη ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα, ώστε να βάλετε θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώνεται στο μυαλό και αυτό σε απογειώνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυρίαρχη όμως το πρωί δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα λόγω της έντασης που εκδηλώνεις. Φρόντισε να μην επηρεάσουν τις φιλικές σου σχέσεις και προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη αντιμετώπιση σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και εντείνουν τα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι κυρίαρχο για εσένα στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις οικονομικού επιπέδου που θα έχουν κόστος και ψυχολογικό. Προσπάθησε να βρεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσεις και να κερδίσεις.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, εκφράζεις με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες όμως το πρωί μπορεί να υπάρχει έντονος εκνευρισμός λόγω φόρτου εργασίας και αυτό να εκδηλωθεί άμεσα στον περίγυρό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου, είναι απαραίτητο όμως να δώσεις τον χώρο που χρειάζεται και αυτό για να εκφράσει αυτά που νιώθει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος και να εντυπωσιάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε επαγγελματικό επίπεδο όμως η ένταση είναι αυξημένη και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ιδιαίτερα το πρωί. Στη διάρκεια της ημέρας θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να απεμπλακείς από τις όποιες δυσκολίες.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, παρελθούσες καταστάσεις βαραίνουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν την ανάγκη να απομονωθείς από το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς η υπερένταση κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η περίεργη διάθεση σου είναι πιθανόν να μην επιτρέψει να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε ενοχλούν και επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς το άγχος είναι έντονο και σε κυριεύει. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς τα λάθη είναι πιθανά λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, αυτό που σε απογειώνει με το να βρίσκεσαι με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και να εκφράζεις σκέψεις, ιδέες και προτάσεις. Προσοχή ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς η υποψία αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να επηρεάσει φιλικές σχέσεις που για σένα σημαίνουν πολλά.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις την ένταση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς δεν θα βοηθήσει να βρείτε κοινή συνισταμένη σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή με την πρωτότυπη σκέψη και δράση της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να λειτουργήσεις με ομαδικό πνεύμα για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να αποφύγεις την αλαζονεία και να περιορίσεις πιθανές αμφιβολίες και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν σε συγκρούσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η ανάγκη για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση έχει περίοπτη θέση σήμερα καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί εντονότερα. Φρόντισε να μην χάσεις την επαφή με τα συναισθήματά σου εκλογικεύοντας τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Αυτό θα κάνει αρνητική εντύπωση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Αισθηματικά

Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις το χρόνο σου για να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έχει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί καθώς οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των άλλων απέναντί σου δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Οι κόντρες δεν είναι εύκολο να αποφευχθούν αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον προσωπικό σου εκνευρισμό και να δώσεις με λογική και ωριμότητα τις όποιες λύσεις.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία και άφησε στην άκρη τις όποιες εμμονές και την επικριτικότητα που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να χαλάσουν το όμορφο κλίμα.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με ευχαρίστηση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να σε βαραίνει στρέφοντας την προσοχή σου σε άλλα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσοχή ιδιαίτερα το πρωί καθώς οι αυξημένες απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη και η ανεμελιά σου μπορεί να οδηγήσει σε αδιαφορία. Φρόντισε να μην εκτεθείς.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η ένταση που υπάρχει από το πρωί δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει σαν προσωπικότητα και σου γεννιούνται σημαντικές ανασφάλειες που καλείσαι να πολεμήσεις. Φρόντισε να εμπλακείς από ότι σε φοβίζει για να δεις αντικειμενικά τι μπορείς να προσφέρεις τόσο στον εαυτό σου όσο και στους άλλους.

Αισθηματικά

Αφοσιώσου στον πόθο και στην έξαψη που μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια τη σχέση σου και μην αφήνεις περιθώρια για να κυριαρχήσουν οι αμφιβολίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να μπορέσεις να αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα, πρωτόγνωρα για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να περιορίσεις τον εγωισμό και την ένταση καθώς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συναλλαγές σου. Οι αρνητικές συνέπειες θα σου δημιουργήσουν προβλήματα τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στην ψυχολογία σου.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να γίνεις αποδεκτός για αυτό που είσαι. Φρόντισε όμως να περιορίσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από τη μοναξιά καθώς σε οδηγούν σε υποχωρήσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις την αγάπη και την συντροφικότητα στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μείνει μακροχρόνια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθεί σε συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου το πρωί γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις με καθαρή μάτια πως πρέπει να κινηθείς.



Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι αυτή που σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου αφού θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στη σωματική σου υγεία και σε πιθανά προγράμματα διατροφής και γυμναστικής που θα σε γεμίσουν ενέργεια.

Αισθηματικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λύσεις ζητήματα που σε ενοχλούν στην καθημερινότητά της σχέσης όμως η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κούραση και η ένταση της ημέρας δεν επιτρέπουν να ασχοληθείς με το φλερτ και να αφεθεί σε μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις αγγαρείες και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις τη δουλειά σου καθώς έχεις την απαιτούμενη προσήλωση για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Μην γίνεσαι συγκρουσιακός και επικριτικός με τους συναδέλφους σου καθώς αυτό θα στοιχίσει σημαντικά στη σχέση σας.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, κυριαρχεί η ανάγκη για διασκέδαση και ξεφάντωμα και αυτό είναι που σε καθορίζει σήμερα καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς δείχνοντας τον δυναμισμό και το κέφι σου και επηρεάζοντας θετικά τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Το ταίρι σου μπορεί να περάσει μοναδικές στιγμές μαζί σου καθώς επικεντρώνεσαι στο να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σε ανεβάσει στα ουράνια και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία μοναδική αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Προσοχή το πρωί καθώς οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και να γίνει σε απόλυτος και αδιάλλακτος.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, βρίσκεις το χρόνο να βρεθείς με πρόσωπα από την οικογένειά σου που είναι σημαντικά για εσένα. Απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που σου δείχνουν. Προσοχή δείξε τις πρωινές ώρες γιατί μπορεί η νευρικότητα να κυριαρχήσει και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις για ζητήματα που προκύπτουν από το παρελθόν.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να έχει το πάνω χέρι και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσεις στη σχέση σου απολαμβάνοντας στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα εντείνει την οικειότητα και την ασφάλεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η κυκλοθυμία σου το πρωί μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο σε πιθανά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως καθώς φαίνεται ότι δεν έχεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να τα διαχειριστείς. Προσοχή και σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να μην έχουν την πορεία που θέλεις για να υπάρξει απογοήτευση.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...