Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/5/2020

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 31/5/2020

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα, μας σοβαρεύει και μας κάνει υπεύθυνους, αλλά επιπλέον μας κάνει κάπως γκρινιάρηδες και ιδιότροπους. Όπως και να έχει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σου προσφέρει μετά από συγκυρίες, αυτοεκτίμηση, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Ωστόσο, με την ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αφού παρασύρεσαι σε λόγια αυθόρμητα, λόγω υπεραισιοδοξίας! Σκέψου λοιπόν πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου οξυδέρκεια και το βελτιωμένο σου λέγειν! Επίσης, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και εμπόδια που εσύ βάζεις, στη συνεννόηση σου με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αδιαμφισβήτητα, ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, γεγονός που θα φέρει κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις και συνεργασίες και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα, όσο πρέπει! Οικονομικά, θα έρθουν έξτρα έξοδα για μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου δίνει ομορφιά, σιγουριά, θετικά γεγονότα κάθε είδους και ουσιαστική επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, λόγω της ταυτόχρονης αντίθεσης Ερμή-Δία, να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά και να αντιμετωπίσεις προβλήματα σε κυρίως πρακτικές υποθέσεις! Φρόντισε να στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια και όχι μόνο στις δικές σου απόψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου για ανεξήγητη ανεξαρτησία και… ζαβολιά! Φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής και να μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο, γιατί θα το μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει», αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι αργοί ρυθμοί σου, σου βάζουν εμπόδια στην διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Οικονομικά, έρχονται κάποιες ξαφνικές απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ενισχύει την ψυχική και συναισθηματική σου κατάσταση και ενδυνάμωση, αυξάνει την διαίσθηση σου και σε απαλλάσσει από άγχος και ανασφάλειες! Προσοχή όμως στην Αντίθεση Ερμή-Δία, που προσγειώνει απότομα την καλή και αισιόδοξη διάθεσή σου, λόγω συγκυριών που προκύπτουν, λόγω της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Διατήρησε χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την θετικότητα της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα τον συνομιλητή σου! Καλύτερα λοιπόν, να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, που θα σε απογοητεύσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση στην καριέρα, θα φέρουν άσχημες συνέπειες, εκεί που δεν το περιμένεις! Οικονομικά, το παρακάνεις με τα επιπόλαια έξοδα και σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει θετικές εξελίξεις στον φιλικό τομέα και μάλιστα, ένας φίλος θα σε βοηθήσει έμπρακτα και ουσιαστικά, σε ένα στόχο ή όνειρο σου! Ταυτόχρονα όμως, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον δεν αναγνώρισες τους «κακούς οιωνούς» και τώρα απογοητεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις μπλέξει σε μία κρυφή ερωτική ιστορία, κινδυνεύεις σήμερα, αυτός ο απαγορευμένος έρωτας να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει έντονα η πιθανότητα τώρα, να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι κάπως αφηρημένος και… ξεχασιάρης! Κάποια αλόγιστα έξοδα του παρελθόντος, τώρα δείχνουν τις συνέπειες τους!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα βελτιώσει στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και καταξίωση, αφού προκαλείς τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου! Προσοχή μόνο στις φιλίες σου, αφού η Αντίθεση Ερμή-Δία πιθανόν να φέρει κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις, για μία σημαντική φιλία σου, μέσα από επικοινωνία ή συνάντηση! Μην θεωρείς δεδομένους τους φίλους σου και φρόντισε να αποφύγεις κουτσομπολιά που τους αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε υπεραισιοδοξία και μην θεωρείς πως μία φιλική και ευγενική συμπεριφορά ή προσέγγιση, μπορεί να σημαίνει φλερτ ή έρωτας! Μπορεί να κάνεις λάθος και τελικά να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία τον σύντροφό σου, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες όχι στην ανούσια προκλητικότητα και καυγάδες στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, θα έρθουν κάποια απρόσμενα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σου δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες για ωφέλιμες επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις και επιπλέον η δυνατότητα για ένα ταξίδι, είναι πολύ πιθανή! Προσοχή όμως, με την ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, οφείλεις να δώσεις οπωσδήποτε προσοχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες και λεκτικές υπερβολές, που σε εκθέτουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην ελπίζεις σε πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει και επιμένεις να υπεραισιοδοξείς και να έχεις μεγάλες προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο ταίρι σου, ώστε να μην έρθουν παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της καριέρας! Απέφυγε σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται μετά! Οικονομικά μην παίρνεις ρίσκα με ανούσιες αγορές!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ενισχύει την σοφία σου και την διορατικότητα σου, γεγονός που σε ωφελεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού διαβάσεις τις προθέσεις των άλλων εύκολα! Προσοχή όμως! Θα χρειαστεί επίσης σήμερα, με την ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, ώστε όντως να δώσεις αρκετή προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, που μπορεί να κρύβουν παγίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, την τάση σου για υπερβολές και ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα, ιδίως απέναντι σε νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και διάφορα γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι ήσουν κάπως υπερβολικά αισιόδοξος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιστράτευσε σοβαρότητα και ωριμότητα στα επαγγελματικά σου αν θες να πετύχεις! Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, εξομαλύνει και διορθώνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Με την ταυτόχρονη όμως Αντίθεση Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, σε επικοινωνίες, που θα σε ζημιώσουν αργά ή γρήγορα! Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου επιδεικνύεις με λάθος τρόπο την ανάγκη σου για επικράτηση στη σχέση και ο σύντροφος σου θεωρεί ότι σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα, ενδεχομένως να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις σε αυτή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και ίσως καχύποπτος στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τα συμφέροντα και τους σκοπούς σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, βελτιώνει την καθημερινότητα σου και σου προσφέρει εύνοια σε θέματα ευεξίας, ομορφιάς, υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων! Η ταυτόχρονη όμως όψη Αντίθεσης Ερμή-Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και αρκετές αρνητικές συνέπειες, λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, που σε ρίχνει σε λάθη και απροσεξίες, ιδίως επικοινωνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον συντροφικό τομέα, αλλά μάλλον το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και αργά ή γρήγορα θα πληρώσεις τις συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα αντιλαμβάνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα έρθουν κάποιες απογοητεύσεις, αφού θα υπάρξουν συνέπειες αρνητικές λόγω της απρόσεκτης συμπεριφοράς σου! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού κάνεις λάθος έξοδα!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ευνοεί ιδιαίτερα! Αυξάνει το κέφι σου, την αυτοπεποίθηση σου, την ανάγκη σου για ουσιαστικές απολαύσεις και διασκεδάσεις, όπως επίσης βελτιώνει τις σχέσεις και τις υποθέσεις με τα παιδιά! Ωστόσο, μην παίρνεις κάποια πράγματα υπερβολικά χαλαρά, γιατί «τρέχουν» συνεχώς αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική εντυπωσιακή σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να έρθεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις που σε συμφέρουν, δεν σε συμφέρουν και πιθανόν να σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επηρεάζεται άμεσα ο τομέας της καριέρας, γι’αυτό φρόντισε να διατηρείς καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά σου! Οικονομικά, απέφυγε έξοδα για λόγους καλλωπισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της οικογένειας, το παρελθόν, το σπίτι και τις συγγενικές σχέσεις! Επίσης η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, μπορεί να αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και να σε βοηθάει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου, ωστόσο σε προειδοποιεί να μην φέρεσαι υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια, αν θες να μην χάσεις την εύνοια της σημερινής ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να βιώσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σου! Θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ εσένα και του συντρόφου, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες σήμερα και μην κάνεις νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές και ευκαιρίες! Ωστόσο, χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν πάρεις αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε ρίσκα και υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ευχάριστα νέα και ειδήσεις! Επιπλέον, εξομαλύνει σχέσεις με γείτονες, κοινωνικές σχέσεις και γνωστούς! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, που θα φέρει σύγχυση στις οικογενειακές σχέσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις για σπίτι ή συγγενείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Επιστράτευσε άμεσα την λογική σου και δες τα πράγματα ως έχουν! Θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ονειροπολείς και απαιτείς συνεχώς να διορθώσει άμεσα ο σύντροφος, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται, ξεπεράσατε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζονται προσοχή και ωριμότητα οι συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πρόοδο σου! Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη να ψωνίζει στο Ουίνδσορ, μαζί με τον Ουίλιαμ – Φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε δημόσια εμφάνιση σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα...