Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 590 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 590

Η Μελέκ είναι ανήσυχη. Αν και φεύγει μαζί με τον Γιουσούφ ξέρει πως η Αρζού δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Ο Γιουσούφ της ζητάει να τον εμπιστευθεί. Ο Τζεβαχίρ προσλαμβάνει ξανά την Σουνά και την Αϊσέλ και έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού. Η Αρζού του μιλάει πολύ άσχημα μπροστά στις εργάτριες και ο Τζεβαχίρ έρχεται σε δύσκολη θέση. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του προτείνει να συνεργαστούν για να ξεφορτωθούν την Αρζού.

Ο Ερκούτ στέλνει κάπου τον Βεϊσέλ με πολλά χρήματα. Βγάζοντας όμως τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο, του πέφτει ένα πακέτο και δεν το βλέπει. Η Ασουμάν μπαίνει αργότερα στο γραφείο του και το βρίσκει. Καταλαβαίνει ότι το πακέτο έχει μέσα ναρκωτικά. Η Μελέκ δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψουν τον Τζεβαχίρ.

Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως θα τους πουλήσει μόλις η Αρζού του δώσει πάλι χρήματα. Δεν θεωρεί πως πρέπει να τον εμπιστευθούν. Ο Γιουσούφ θυμάται τα λόγια της Αρζού σχετικά με το ότι είναι εpωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για τη Σουνά και την Αϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει λύση ώστε να έχουν και οι δύο δουλειά και στέγη. Από μια παρεξήγηση η Λεϊλά θεωρεί πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ πρόκειται να παντρευτούν. Φεύγει αποφασισμένη να εμποδίσει αυτό τον γάμο.

Η Ασουμάν παίρνει το πακέτο και πηγαίνει να συναντήσει την Γκόντζα. Η Γκόντζα της λέει πως αυτή είναι η ευκαιρία τους να στείλουν τον Ερκούτ φυλακή. Η Ασουμάν σταματάει την Γκόντζα και της λέει πως μπορεί να κερδίσει πάλι την αγάπη του Ερκούτ.

Η Γκόντζα της θυμίζει το παρελθόν και όσες φορές ο Ερκούτ της φέρθηκε απαίσια. Η δασκάλα της Ελίφ αποχαιρετά τα παιδιά στην τάξη. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και της μιλάει για το τι συνέβη αλλά η σκέψη της Μελέκ είναι αλλού. Η Ελίφ της ζητάει να πάνε στο βιβλιοπωλείο να αγοράσει κάποια βιβλία αλλά η Μελέκ διστάζει, είναι φανερό πως είναι μπερδεμένη.

 

Η Αρζού λαμβάνει τα χαρτιά για το διαζύγιο. Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ και κάνει έρευνα στο γραφείο του. Ο φίλος του Γιουσούφ του λέει πως έχει καταλάβει από καιρό πως είναι εpωτευμένος με τη Μελέκ από τον τρόπο, που μιλάει για εκείνη. Η Μελέκ είναι στην πόρτα και ακούει τη συζήτησή τους…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

587 ΕΔΩ

588 ΕΔΩ

589 ΕΔΩ

590 ΕΔΩ

591-592-593 ΕΔΩ

594-595 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA, καθώς την κεντρική ηρωίδα την περιμένουν δεινά. Στα επόμενα επεισόδια ο...