Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Μύκονο

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο είναι γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr πρόκειται για γυναίκα η οποία προσήλθε στο Κέντρο Υγείας του νησιού με ύποπτα συμπτώματα και νοσηλεύεται από την Δευτέρα.

Η Ασθενής που προσήλθε στο Κ.Υ με συμπτώματα λοίμωξης κατώτερου αναπνευστικού διαγνώστηκε με COVID-19 και αναμένεται η διακομιδή της τις επόμενες ώρες.


Η 69χρονη ασθενής προσήλθε στο Κέντρο Υγείας όπου και από την πρώτη στιγμή νοσηλεύτηκε υπό απομόνωση στο ειδικά διαμορφωμένο isobox.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας του προσωπικού του Κέντρου Υγείας και ότι σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης, πραγματοποιείται ιχνηλατηση όλων των επαφών της ασθενούς ώστε να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Την είδηση επιβεβαίωσε η διοικήτρια του Κέντρου Υγείας κα Σαμψούνη μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, ωστόσο σε ανάλογες περιπτώσεις καλό θα είναι να ενημερώνεται τα νόμιμα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να ενημερώνονται έγκυρα και έγκαιρα ο κόσμος, καθώς ως γνωστόν δεν έχουν όλοι Facebook.

Πλέον, όπως έχουμε αναφέρει και σε ανάλογες περιπτώσεις, θα πρέπει να συνεχίσουμε να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Ας ευχόμαστε όλοι να επιστρέψει γρήγορα στο νησί η 69χρονη γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 116 Ο Χρήστος απαριθμεί στον Χριστόφορο όλα τα...