Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απίστευτες εικόνες έξω από εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα! «Έγραψαν» μαζικά τις οδηγίες προφύλαξης για τον κορωνοϊό (video)

Με συνθήματα όπως “κάτω τα χέρια από τις εκκλησίες” και “η πίστη μας δεν κρύβεται” 100 και πλέον άτομα, μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων οι περισσότεροι, συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο εκκλησίας στην Αγία Βαρβάρα, με τις εικόνες να προβληματίζουν.
Ο Απρίλιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας στη μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, δείχνουν όλα όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή, σε εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.

Η συγκέντρωση στο προαύλιο της εκκλησίας οργανώθηκε διαδικτυακά. Πάνω από 100 άτομα, με σταυρούς και ελληνικές σημαίες συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας, χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας. Από τα κοντινά σπίτια κάποιοι τους αποδοκίμασαν, αλλά οι συγκεντρωμένοι δεν έκαναν πίσω.

“Όλοι οι χριστιανοί κοντά, να δείξουμε τη δύναμή μας” ακούμε να λέει ο οργανωτής τους. Οι υπεύθυνοι της εκκλησίας, όχι μόνο δεν είχαν ιδέα για το κάλεσμα, αλλά ήταν και εκείνοι που ειδοποίησαν πρώτοι την αστυνομία. “Ελάτε γιατί τα πράγματα είναι επικίνδυνα” ανέφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από τους συγκεντρωμένους είχαν μεταφερθεί στην εκκλησία από άλλες περιοχές. “Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με την εκκλησία και την ορθόδοξη πίστη” ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής που είδαν τις σκηνές από κοντά. H άφιξη της αστυνομίας τους δικαίωσε…

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ατόμου, το οποίο συνελήφθη κατηγορούμενο για συμμετοχή στη συγκέντρωση, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία, στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε άτομα, που συμμετείχαν στην ίδια συγκέντρωση. Το άτομο, που συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων ατόμων.

Πηγή: newsit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ