Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Θα γίνει χαμός! Η Δρόσω βρίσκει άλλον πατέρα! Η οργή του Νικηφόρου (photos)

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Μπορεί και το Διαφανι να είναι σε καραντίνα, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν σεναριακά και μας υπόσχονται πολύ μεγάλες συγκινήσεις. Μόλις η αγαπημένη σειρά επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια, θα υπάρξει μία αναπάντεχη τροπή.

Οι σεναριογράφοι της σειράς Άγριες Μέλισσες, με επι­κεφαλής τη Μελίνα Τσαμπάνη… μένουν σπίτι και ετοιμάζουν πυρετωδώς τις ιστορίες των ηρώων. Εμείς καταφέραμε να μάθουμε για κάποιους από αυτούς: τη Δρόσω, τον Νικηφόρο και την Ασημίνα!

ΠΟΥ «ΚΟΠΗΚΕ» Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Έχουμε αφήσει τη Δρόσω έγκυο, να δέχεται… με το ζόρι να ακο­λουθήσει το σχέδιο της Μυρ­σίνης: να κρύψει δηλαδή την εγκυμοσύνη της, να φέρει στον κόσμο τον καρπό του… στιγμι­αίου λάθους της με τον Νικη­φόρο και να τον δώσει αμέσως στην αδελφή της, την Αση­μίνα, ώστε να τον παρουσιάσει σαν δικό της παιδί.
Άλλωστε, το μωρό θα έχει το αίμα των Σεβαστών…
Έτσι και η αδελφή της, η Ασημίνα, που δεν μπο­ρεί να τεκνοποιήσει, θα γίνει «μητέρα», ενώ η ίδια η Δρόσω θα… εξιλεωθεί για την προδοσία στην αδελφή της και παράλ­ληλα θα γλιτώσει την κοινωνική κατακραυγή, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί ως… αστεφάνωτη.
Με αυτά τα επιχειρήματα η Μυρσίνη έκανε πλύση εγκε­φάλου στη νεαρή κοπέλα και με αυτά έπεισε τη νύφη της να δεχτεί το διακανονισμό…
Μια συμφωνία που απλά κρύβει το πρόβλημα κάτω από το χαλί, αφού στην ουσία κανείς δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν θα είναι ποτέ… Αυτή, άλλωστε, είναι και η άποψη της Ελένης, που από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετη σε αυτό το σχέδιο, όπως και ο Νικηφόρος.
Η Ασημίνα συμμαχεί με την πεθερά της και κάποια στιγμή, μπροστά σε όλη την οικογένεια Σεβαστού και στον εμβρόντητο Νικηφόρο, ανακοινώνει τα «ευχάριστα νέα»: ότι είναι έγκυος!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Η Δρόσω καλείται να μαζευτεί σιγά σιγά στο σπίτι, να ελαττώ­σει τις εμφανίσεις της στο χωριό, ώστε να κρύψει και τα σημάδια της εγκυμοσύνης της…
Αντίθετα, η Ασημίνα αναλαμβάνει να παρι­στάνει την ευτυχισμένη σύζυγο και μέλλουσα μανούλα, να προ­σποιείται ότι έχει αδιαθεσίες, λιγούρες…
Ο Νικηφόρος, αν και δεν είναι καθόλου σύμφωνος με αυτό, προσπαθεί να μην εναντι­ώνεται στην Ασημίνα γιατί πια το κύριο μέλημα του είναι να σώσει το γάμο του, καθώς έχει ξεκαθαρίσει στη Δρόσω ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της και μετάνιωσε για ό,τι έγινε…
Επι­πλέον, ο Νικηφόρος βλέπει ότι έχει αρχίσει να γεφυρώνεται το χάσμα με τον πατέρα του… Στην Ασημίνα, όμως, δεν αρκεί μόνο που θα πάρει το μωρό της Δρόσως, αλλά θέλει να τη δει να υποφέρει ακόμα περισσότερο. Έτσι, την κατηγορεί πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά!

 

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Στο Διαφάνι φτάνει ένας νεα­ρός υφασματέμπορας, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τη Δρόσω. Αυτό το ενδιαφέρον, μάλιστα, πέφτει στην αντίληψη και της Ρίζως και της προκαλεί , έκπληξη. Μπορεί να βρεθεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλή­ματα μόλις τώρα ξεκινούν;
Ο Ιορδάνης, υφασματέμπορος από τη Ροδιά, γνωστός στο χωριό, καθώς κάνει δουλειές τόσο με τη Ρίζω όσο και με την Ουρανία, ερωτεύεται παρά­φορα τη Δρόσω!

Δεν γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της και ξεκινά να την πολιορκεί με κάθε δυνατό τρόπο. Η κοπέλα δεν μένει αδιάφορη στο φλερτ του… Άλλωστε, έχει γνωρίσει δύο φορές την απόρριψη. Μία από τον Παύλο, τον τραγουδιστή του μπουλουκιού που πέρασε’από το χωριό τους, και άλλη μια από τον Νικηφόρο, που κάθε φορά που τη συναντά την κοιτάζει με απέ­χθεια.

Έτσι, η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον του Ιορδάνη την αγγίζουν… Αισθάνεται μετά από καιρό υπέροχα δίπλα σε κάποιον που δεν τη θεωρεί «πρόβλημα»…
Βλέπει επιτέλους μια ακτίνα φωτός να ξεπροβάλλει, εκεί όπου υπήρχε μόνο μαύρο σκοτάδι, και αποφασίζει να ακυρώσει τη συμφωνία της με την Ασημίνα και τη Μυρσίνη και να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό της να ευτυ­χήσει!
Κι αυτό γιατί ο Ιορδάνης δεν θα κάνει πίσω όταν θα μάθει την αλήθεια!
Αυτή είναι η υπέρ­τατη απόδειξη της αγάπης του! Ο νεαρός ερωτευμένος άντρας δεν θα διστάσει να αναλάβει το παιδί της και να το μεγαλώσει μαζί της, σαν αληθινός πατέρας του…

Η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με αυτήν την τροπή που της επιτρέπει να κρατήσει το παιδί της αλλά και να ζήσει μια κανονική, όμορφη ζωή δίπλα σε κάποιον που αγαπά. Μόνο που υπάρχει ένα αγκάθι σε αυτή την προοπτική.
Ο άνθρωπος που θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί της και κάνει τη θυσία για εκείνη, δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού…

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΖΗΛΕΥΕΙ

Στο μεταξύ, ο Νικη­φόρος προσπαθεί να σώσει τη σχέση του με την Ασημίνα, αν κι αυτή δεν είναι ακριβώς η γυναίκα που ερωτεύ­τηκε και παντρεύτηκε. Μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε Μυρσίνη!
Σωστή και τυπική μπρο­στά σε όλους, ιδανική νύφη, αλλά σκληρή κι απότομη απέναντι του. Στις προσω­πικές τους στιγμές τίποτα δεν είναι όπως πριν και, όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αλλάξει… Η καρδιά της Ασημίνας δεν μαλακώνει και εξακολουθεί να πονάει από την προδοσία του. Παρ’ όλα αυτά, όταν ο Νικηφόρος βλέπει τον Ιορδάνη με τη Δρόσω, δεν κρύβει την ενό­χληση του! Όχι μόνο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει το παιδί του…



Ο ΘΥΜΟΣ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ

Μέσα σε όλα η Δρόσω πρέπει να αντιμετωπίσει την αντίδραση της Μυρσίνης που θα είναι έντονη.Η ισχυρή γυναίκα δεν δέχεται ότι μπορεί κάποιος να της στερήσει το εγγόνι. Έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο και δεν θέλει κανείς και με κανέναν τρόπο να της το χαλάσει.

Θα πολεμήσει, λοιπόν, με όλους τους τρόπους για να μην ακυρωθεί η συμφωνία της με τη μικρή αδελφή Σταμίρη. Το αγέννητο εγγόνι της πρέπει να ανήκει στην οικογένεια των Σεβαστών και τίποτα και κανείς δεν θα την εμποδίσει από το να συμβεί αυτό.

Πηγή: Τηλεθεατής

gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ