Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/3/2020

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/3/2020

Πάθος, χρήμα, δυναμισμός, γοητεία και καυτές στιγμές μας υπόσχεται αυτή η ημέρα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και μάλλον το απολαμβάνουμε στο έπακρο, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια όσον αφορά την προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο! Βάλε λοιπόν άμεσα, προτεραιότητα την καταξίωση σου και οτιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα, αλλά και αργότερα! Παρέμεινε δυναμικός, έντιμος και ώριμος και θα έχεις σίγουρα ουσιαστική επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας χαρακτηρίζεται από ηρεμία, αρμονία, αλλά και ουσία! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς με ωριμότητα και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, για να κερδίσεις το άτομο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου, αφού η γοητεία σου, θα φέρει εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αποδίδεις άψογα, αρπάζεις ευκαιρίες και αγγίζεις την επιτυχία! Οικονομικά έρχονται λύσεις, εξαιτίας της δικής σου σωστής διαχείρισης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Ταύρε, σου φέρνει κέφι και αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αλλάζεις φιλοσοφία, και απολαμβάνεις τύχη και εύνοια σε επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις! Περιόρισε όμως, μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο ρίσκο, για να έχεις κέρδος και όχι απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι ή μία έξοδος με τον σύντροφο, θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα μαζί! Μία είδηση, θα φέρει την λύση σε ένα πρόβλημα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα, μία νέα γνωριμία άκρως ενδιαφέρουσα, ένα νέο ξεκίνημα ή ακόμα και μία καινούργια συναρπαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, λόγω της τάσης σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, οδηγείσαι σε παρορμητικά λάθη! Την ίδια αντιμετώπιση έχεις και στα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα, χωρίς σταματημό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, αλλά και αρκετά πιο κλειστός κοινωνικά! Καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με πλάγιους τρόπους, τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις και να μην εμπιστεύεσαι στον καθένα τα σχέδια σου, αλλά και τα επιτεύγματα σου! Δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και πραγματοποιείς ερωτικές επιθυμίες, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί που επιθυμείς και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον χρησιμοποιείς λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και πιθανόν να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, που χρήζουν βελτίωσης! Απέφυγε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, σε υπερβολικό βαθμό, γιατί θα διογκώσεις ακόμα πιο πολύ τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν, χωρίς λόγο! Εγωισμός και ξεσπάσματα, πιθανόν να σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις όσο είναι καιρός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι στην βελτίωση της σχέση σου, αφού πλέον μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί με τον σύντροφο και επίσης, είναι σήμερα η ιδανική ήμερα, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν παρελθοντικά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου και γι’αυτό θα αναγνωρίσεις μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σταθερή σχέση, που έρχεται τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος, αλλά πας με τα «νερά» συναδέλφων, για να γλιτώσεις κόντρες! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου! Επιτέλους καταφέρνεις και ηρεμείς, με αποτέλεσμα να επικεντρωθείς σε σένα και στην πλήρη βελτίωση της διάθεσης σου, σήμερα! Καταφέρνεις και αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό! Ανανεώνεσαι εσωτερικά, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω, αφού βελτιώνεται η εμφάνιση σου και η φρεσκάδα σου! Μην δίνεις υπερβολική αξία σε μικροπροβλήματα και λεπτομέρειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω των πολλών υποχρεώσεων της καθημερινότητας σου, δεν θα μείνει χρόνος για έρωτα! Ωστόσο, μην παραμελείς τον σύντροφο ερωτικά και συναισθηματικά, για να μην «βγάλει» παράπονο! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι άξιος επαίνου, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός! Οικονομικά μην τσιγκουνεύεσαι, αν σου δοθεί ευκαιρία για καλοπέραση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, είναι μία υπέροχη ημέρα για σένα! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα, αλλά και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι ιδιαίτερα γενναιόδωρος και όλοι σε αγαπούν επειδή έχεις μεγάλη καρδιά και το δείχνεις με κάθε τρόπο! Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Επιδιώκεις την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις τώρα, με ευκολία! Ετοιμάσου για στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σου κάνει εκπλήξεις, ακόμα και δωράκια και σε κακομαθαίνει με ποικίλους τρόπους! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα σήμερα, μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, προετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας και νιώθεις απόλυτα αγαπητός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις, έχεις επιτυχία και δέχεσαι επαίνους! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, αρκετή η νευρικότητα σου και η εσωτερική αναστάτωση, ωστόσο καταφέρνεις σταδιακά, να εξουδετερώσεις αυτό το συναίσθημα και διαφυλάσσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, από προβλήματα και παρεξηγήσεις! Οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, μπορεί σε πιέζουν, αλλά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά! Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται, χάρη στο δικό σου ενδιαφέρον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν, αλλά και εκείνος κάνει άμεσα ή έμμεσα, βήμα προσέγγισης! Καλό θα ήταν όμως, να μην πάρεις παρορμητικές πρωτοβουλίες και να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα ενδυναμώσει η σχέση σου με τον σύντροφο συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς λίγο! Έρχονται, κάποια έξοδα τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι η ημέρα της χαρμόσυνης είδησης και των θετικών νέων! Απολαμβάνεις τύχη, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους! Πες ναι, χωρίς δισταγμό, σε εξόδους, γνωριμίες, ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ακόμα και σε ένα ταξίδι! Μία πολυαναμενόμενη και σημαντική λύση έρχεται από το πουθενά, που έχει να κάνει με αδέρφια, κοινωνικές σχέσεις και γείτονες! Επιπλέον, είσαι πολύ δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοθαύμαστη πειθώ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα ανανεωτικό ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει και ίσως εξελιχθεί σε μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από μία συζήτηση, λύνεται ένα σημαντικό θέμα, που απασχολούσε εσένα και τον σύντροφο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου, για τα προβλήματα της σχέσης σου και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στην εργασία, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σχέσεις και τις συνεργασίες! Προσοχή, το παρακάνεις στα έξοδα και ίσως το μετανιώσεις αργότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, εδώ και καιρό, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και σήμερα επιτέλους το καταφέρνεις! Αποκτάς την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου! Προσοχή όμως! Δεν υπάρχει λόγος να παρασύρεσαι σε συμπεριφορές που χαρακτηρίζονται από κτητικότητα και απολυτότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Μείνε διαλλακτικός και ανοιχτόμυαλος, όπως είσια πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις με κάθε τρόπο, να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν στην σχέση σου! Μην ξεχνάς πως δεν πρέπει να ξεσπάς χωρίς όριο, στο άτομο που αγαπάς και σ’αγαπά! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες, γι’αυτό καλύτερα να ακολουθείς τις συμβουλές και τις προτάσεις των φίλων σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, διεκπεραίωσε άμεσα εκκρεμότητες σήμερα, για να μην «πνιγείς»! Οικονομικά, υπάρχει στασιμότητα , χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Παραδόξως φίλε Αιγόκερε, είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός! Η οξυδέρκεια σου σε καθιστά, έτοιμο να κατακτήσεις στόχους σήμερα, αφού καταφέρνεις δυναμικά, να διεκδικήσεις και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου! Είσαι περιζήτητος και δημοφιλής και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή! Ιδανική μέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμός, πάθος, αλλά και υπερβολικό συναίσθημα! Ωστόσο, μην προκαλέσεις κόντρες χωρίς λόγο, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες, γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις πως για άλλη μία φορά έκανες την λάθος ερωτική επιλογή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όχι σε αυθόρμητα λάθη σε δουλειά και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα και κινήσου ώριμα και προσγειωμένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρεφή σου φύση και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, στις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες! Επίσης, η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τώρα και ίσως είναι η καλύτερη ημέρα η σημερινή, για να προωθήσεις μυστικά και παρασκηνιακά κάποια σχέδια σου ή να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησης τους! Προσοχή! Δεν είναι ανάγκη να κοινοποιείς τα σχέδια σου και στους άλλους ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και συναισθηματικές στιγμές, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, γιατί έρχονται αποκαλύψεις, που θα σε βλάψουν και θα σε κάνουν να μετανιώσεις για τις… παρασπονδίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις κάποια λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και αφηρημάδας! Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες! Έχεις εύνοια και τύχη!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους! Καλό θα είναι βέβαια, να μην πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας συνεχώς αντάλλαγμα από τους άλλους! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και χαρμόσυνα μηνύματα! Έχεις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, γεγονός που ανανεώνει την διάθεση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα να πετύχεις ενδυνάμωση της σχέσης σου και με τους κατάλληλους συμμάχους, πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο και διορθώνεις ένα πρόβλημα που είχες με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην είσαι αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου, γιατί θα έχεις κυρώσεις! Επίσης, όχι στα υπερβολικά έξοδα σήμερα, για λόγους ψυχαγωγίας!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ