Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Εκεί θα σαπίσεις”! Η Μάρθα βρίσκει την Κάτια στη φυλακή

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις που έρχονται στην αγαπημένη σειρά ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ κι εμείς τις έχουμε αποκλειστικά!

Η Μάρθα βρίσκει στην φυλακή την Κάτια και της φωνάζει “Εκεί θα σαπίσεις!”

Ο αστυνόμος ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό Νίκο ανήκει στην Κάτια και τη συλλαμβάνει. Για τη Μάρθα όμως, αυτό δεν είναι αρκετό. Της κάνει μια επίσκεψη στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος.


Η Κάτια είναι τρομοκρατημένη μετά τον φόνο του Νίκου. Είναι σίγουρη ότι πίσω από αυτό το έγκλημα κρύβεται η Μάρθα με σκοπό να την ενοχοποιήσει. Μπορεί να μην κατάφερε να τη σκοτώσει για να την εκδικηθεί, αλλά τώρα είναι πολύ κοντά στο να τη βάλει στη φυλακή. Η γυναίκα εξηγεί στη Μαρίνα πώς την παγίδεψε και την παρέσυρε στο σημείο το φόνου. Ενα κυνήγι με τον χρόνο ξεκινάει, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξαφανιστούν τα στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Ο Αργύρης και ο Φώτης επιστρέφουν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Νίκος και βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί την Κάτια. «Πρέπει να το κρύψουμε. Δεν πρέπει να φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, γιατί τότε σίγουρα η Κάτια θα κατηγορηθεί για τον φόνο», λέει ο Φώτης στον Αργύρη. Εκείνος συμφωνεί. Ο αστυνόμος όμως ανακαλύπτει πως ο σταυρός που βρέθηκε δίπλα στον νεκρό ανήκει στην Κάτια και τη συλλαμβάνει.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην ενοχή της Κάτιας
Ο αστυνόμος ανακρίνει την Κάτια. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε, αλλά δεν τον σκότωσα», επιμένει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;», τη ρωτάει ο αστυνόμος. «Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του απαντάει. Ομως, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη και η Μάρθα συνεχίζει να το παίζει το θύμα της ιστορίας. Στην πραγματικότητα όμως κατακλύζεται από ασυγκράτητο μίσος τόσο για την Κάτια όσο και για τη Μαρίνα. Δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της. Θεωρεί τη Μαρίνα αχάριστη καθώς δεν εκτίμησε όλα όσα έκανε για εκείνη.

Η Κάτια θα είναι πάντα η αιώνια εχθρός της που της έκλεψε την κόρη της. Κι ενώ η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Γεωργίου, η Μάρθα την επισκέπτεται στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος.

 

«Επρεπε να είσαι σε αυτή τη θέση καιρό πριν με όλα αυτά που έχεις κάνει στη Μαρίνα. Εδώ σου αξίζει να βρίσκεσαι», της λέει. «Ξέρω ότι θα προτιμούσες να είμαι νεκρή αλλά σου χάλασα τα σχέδια. Ομως, δεν θα γλιτώσεις. Θα αποκαλυφθεί ότι εσύ σκότωσες τον Νίκο», της απαντάει η Κάτια. «Αν νομίζεις ότι είσαι σε θέση να με απειλείς, είσαι γελασμένη. Εδώ θα σαπίσεις. Πάρ’ το απόφαση. Θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό. Δεν θα ξαναβγείς από εδώ, τουλάχιστον ζωντανή», της λέει με μίσος η Μάρθα.

Πηγή: ΤIVI ΣΙΡΙΑΛ Γιάννα Παπανικολάου

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ