Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 25 ως 27 Φεβρουαρίου 2020

Οι τρείς κύριοι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού για τις μέρες αυτές είναι ο Ήλιος ο Ερμής και ο Άρης. Συναντώνται σε μια σειρά διαδοχικών όψεων μεταξύ τους, με σκοπό να σου δώσουν την ευκαιρία, τόσο να αναλάβεις δράση απέναντι στα σοβαρά ζητήματα της ζωής σου, όσο και να ξαναδείς κάποια θέματα του παρελθόντος με μια άλλη οπτική.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Πάρε πρωτοβουλίες για να υλοποιήσεις τα όνειρα σου.

Για αρχή, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Αρη, σου θυμίζει πως για να πραγματοποιηθούν όλα εκείνα που θέλεις να πετύχεις, όλα εκείνα που έχεις ονειρευτεί και οραματιστεί, χρειάζεται να το πάρεις απόφαση και να το προσπαθήσεις.

Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις την εβδομάδα αυτή θα παίξουν οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις! Μην απορήσεις εάν στο προσκήνιο εμφανιστούν και παλαιότερα θέματα, που είχαν μείνει έως τώρα σε εκκρεμότητα και κληθείς να τα επανεξετάσεις με μια νέα οπτική και νέα δυναμική!

Σε αυτό συντελεί και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, που σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί το κατάλληλο έδαφος για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες φαίνεται πως μπορούν να έχουν μια καλή εξέλιξη.

Να θυμάσαι, ωστόσο, πως επειδή είναι πολύ πιθανό να μην βλέπεις όλο το ‘’έργο’’ σε ότι διαδραματίζεται τώρα, καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν τα πράγματα μπορεί να δείχνουν ιδανικά! Βλέπεις, τώρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στους Ιχθύες και βρίσκεται στην χειρότερη του φάση, είναι σε αδυναμία, πτώση και καμένος από τον Ήλιο.

Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια νέα δεδομένα, που αφορούν σε ένα παλαιότερο σχέδιο σου και να βοηθηθείς στην εξέλιξη του. Ωστόσο, δεν μπορείς να γνωρίζεις με βεβαιότητα ποιες προθέσεις μπορεί να έχει όποιος σε προσεγγίζει!

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Άρη: Οι διαθέσεις ζωντανεύουν και οι συζητήσεις επίσης!
Την Τετάρτη, επίσης, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες συναντά σε εξάγωνο τον Άρη στον Αιγόκερω, δίνοντας μια νέα πνοή στην επικοινωνία. Οι διαθέσεις ζωντανεύουν και οι συζητήσεις επίσης! Μηνύματα και ειδήσεις έχουν την τιμητική τους, αλλά χρειάζεται προσοχή, αφού αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν την τάση να δημιουργούν κι ένα κλίμα βιασύνης που ίσως οδηγήσει σε επιπλοκές.

Είναι πιθανό προκειμένου να ολοκληρώσεις κάτι που θέλεις να μην λάβεις υπόψη σου όλες τις παραμέτρους και να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, που ενδέχεται να είναι λανθασμένες!

 

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, και η εμφάνιση των πρώην συντρόφων είναι γεγονός. Είτε μέσα από τυχαίες συναντήσεις, είτε μέσα από συνειδητές κινήσεις, η ευκαιρία να ξαναβάλεις στην ζωή σου κάποια πρόσωπα που αγαπάς, αλλά για κάποιο λόγο απομακρύνθηκες από αυτά, φαίνεται να είναι πιο κοντά τώρα. Διάβασε τα σχετικά άρθρα μας για την επανασύνδεση και ειδικά αν θέλεις να μάθεις τι θα συμβεί φέτος δες εκείνο που αφορά την επανασύνδεση το 2020.

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Δείτε το video με τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ