Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

STAR: Συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία – Μετά το «Έτερος Εγώ» βγάζει και νέα σειρά

Οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς φαίνεται ότι δεν θέλουν να αποχωριστούν την κορυφή.

Η επιτυχία του «MasterChef» στη βραδινή ζώνη δεν εφησυχάζει τα στελέχη του STAR, που έχουν αποφασίσει η φετινή σεζόν να έχει το στίγμα του σταθμού. Μετά τα εντυπωσιακά ποσοστά της σειράς μυστηρίου «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», που προβλήθηκε με διπλά επεισόδια από τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί απόψε, οι ιθύνοντες ρίχνουν στην αρένα ένα νέο σίριαλ.

Συγκεκριμένα, από τη ερχόμενη Δευτέρα 2 Μαρτίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, θα βγει στον αέρα το «Luther». Πρόκειται για ένα βραβευμένο αστυνομικό δράμα του Νιλ Κρος, με πρωταγωνιστή τον Ίντρις Έλμπα, στον ρόλο του αφοσιωμένου, ιδιοφυούς, αλλά ορισμένες φορές βίαιου, ντετέκτιβ, Τζον Λούθερ.

Ο Λούθερ βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του, με αποτέλεσμα να πληρώσει ένα βαρύ τίμημα στην προσωπική του ζωή. Οι δαίμονες των υποθέσεων που αναλαμβάνει, τον κατατρέχουν και ορισμένες φορές ο χαρακτήρας του αλλοιώνεται και η συμπεριφορά του γίνεται αλλοπρόσαλλη.

Μεγάλη αντίπαλος αλλά και απροσδόκητη «σύμμαχος» του Λούθερ είναι η ψυχοπαθής δολοφόνος, Άλις Μόργκαν. Όταν ο Λούθερ αποτυγχάνει να τη στείλει στη φυλακή, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων, σταδιακά γοητεύεται από την προσωπικότητά της και καταλήγει να συνεργάζεται μαζί της, σε μία σειρά από υποθέσεις.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ