Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προσφυγικό: Δεκατέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο στέλνει η κυβέρνηση

Επτά διμοιρίες αποκατάστασης τάξης στέλνει η κυβέρνηση σε Λέσβο και Χίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας το nisi.gr, προκειμένου να να επιβάλουν «με κάθε κόστος» -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- τη δημιουργίας της υπερδομής για 7.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή Καβακλή – Καράβα.

Μάλιστα στη Λέσβο επικεφαλής θα είναι ο Διοικητής των ΜΑΤ υπό τον κωδικό Α300. Ανάλογος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων θα σταλεί και στη Χίο με επικεφαλής τον Υποδιοικητή των ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να «καθαρίσει» -αναφέρει η ιστοσελίδα- πολύ σύντομα τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν αφού επιλέγεται η σύγκρουση να είναι μικρής χρονικής διάρκειας μια και η αποχώρηση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 14 διμοιριών επίλεκτων δυνάμεως αστυνόμευσης προβληματίζει τις αρχές.

Ας σημειωθεί ότι αύριο Δευτέρα ανοίγουν οι προσφορές της απευθείας ανάθεσης του έργου της περίφραξης του επιταγμένου χώρου και της δημιουργίας υποδομών. Γεγονός που σημαίνει ότι μέσα στην εβδομάδα μπορούν να αρχίσουν οι εργασίες.

Πηγή: .topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 110 Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το...