Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35

Ο Μανώλης προσπαθεί να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Σάντυ και να πει την αλήθεια. Όμως η Στέλλα είναι απασχολημένη να εκτελεί τις εντολές που πήρε από την κυρά Μάρμω για να δέσει το Μανώλη με μάγια. Κι επειδή η χαρτορίχτρα της έβαλε πάρα πολλά και δύσκολα, ζητάει τη βοήθεια της Τίνας για να τα καταφέρει.

Στο μεταξύ ο Γεωργαλής, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο Λεωνίδα, κλείνει μία σουίτα γι’ αυτόν και την Τάνια σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, παραλείποντας, όμως, να τους πει ότι έχει κλείσει και την διπλανή σουίτα για τον ίδιο και την Ιφιγένεια!

Ο Κοσμάς κάνει μία προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στον κολλητό του και τη γυναίκα της ζωής του, η οποία όχι μόνο πέφτει στο κενό, αλλά έχει σαν αποτέλεσμα να τσακωθεί και ο ίδιος με τη Νενέλα! Ο Ζαγανιάρης κυνηγάει μετανιωμένος την Τίνα για να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ η προσπάθεια του Μανώλη να μιλήσει στην Στέλλα όλο και δυσκολεύει, αφήνοντας στο παράνομο ζευγάρι μία και μόνη επιλογή: Να φύγει κρυφά από όλους!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

32 ΕΔΩ

33 ΕΔΩ

34 ΕΔΩ

36 ΕΔΩ

37-38 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μην Ψαρώνεις fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...