Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΜΙΑ ΖΩΗ 3ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΙΑ ΖΩΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 3-4

Επεισόδιο 3

Η Σιρίν προσπαθεί να επιβάλλει τους κανόνες της στη Νισάν και τον Ντορούκ, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Η είδηση ότι η Μπαχάρ ξύπνησε φτιάχνει το κέφι των παιδιών ακόμα περισσότερο, κάτι που δεν μπορεί να ισχύσει για τη Σιρίν: η Χατιτζέ βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο. Τουλάχιστον, η αγωνία της Τζεϊντά παίρνει τέλος.

Ο Ενβέρ πηγαίνει να δει την Μπαχάρ, η οποία δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί. Ο μεγάλος φόβος της είναι μήπως η ασθένειά της έχει επιστρέψει. Θα μπορέσει ο Ενβέρ να της πει όλη την αλήθεια;

Επεισόδιο 4

Η Ζαλέ έρχεται με καλά νέα: η επέμβαση της Χατιτζέ τελείωσε και πήγε πολύ καλά. Λίγη ώρα αργότερα η ταλαιπωρημένη γυναίκα ανοίγει τα μάτια της. Ο πρώτος που ζητάει να δει είναι η Σιρίν…

Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Η Σιρίν αντί να δει τη μητέρα της τρέχει να ομολογήσει κάθε φριχτή της πράξη στην Μπαχάρ και να ζητήσει συγχώρεση. Γιατί το κάνει αυτό; Ο επόμενος που θέλει η Σιρίν να συναντήσει είναι ο Αρίφ, μόνο που γι’ αυτόν δεν καμία συγνώμη: το αντίθετο…. Το απρόσμενο είναι ότι ο Αρίφ μάλλον συμφωνεί απόλυτα με τη Σιρίν!

Ο Ενβέρ δεν μπορεί να ξεχάσει τα τελευταία λόγια της Χατιτζέ, ενώ η Μπαχάρ χωρίς να το ξέρει του κάνει την ανάμνηση αυτή ακόμα πιο έντονη.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

B ΚΥΚΛΟΣ

95 ΕΔΩ

96 ΕΔΩ

Γ ΚΥΚΛΟΣ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μια Ζωη – Kadin

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ