Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 29/2: Προβλέψεις Ζωδίων

Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 29/2, φέρνει πάθη και παιχνίδια επικίνδυνα εξουσίας! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Η Αφροδίτη στον Κριό, έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και με αυτήν το Τετράγωνο, τα πράγματα σε έρωτα και χρήμα, γίνονται επικίνδυνα…

Τα πάθη-λάθη είναι δεδομένα, όπως και ο πόνος που θα έχουν ως συνέπεια..

Σκληρότητα, καυγάδες, κακίες, καταπίεση, ζήλια και εμμονές, φέρνουν προβληματισμούς και ρήξεις στις σχέσεις!

Επιπλέον δεν παρασυρόμαστε σε λανθασμένες κινήσεις οικονομικές, με σπατάλες και αμέλεια!

Προβλέψεις ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

Παρασύρεσαι σε άσχημες, επιθετικές και σκληρές συμπεριφορές στην συντροφική ζωή, γιατί τα νεύρα, οι απαιτήσεις και τα ξεσπάσματα, μόνο ρήξεις ανεπανόρθωτες θα φέρουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Λάθη παρορμητικά θα σου στοιχήσουν στην εργασία και θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπα με αυτά. Μην παρασυρθείς σε επαγγελματικές παρασπονδίες και μην επιχειρήσεις αλλαγές στην εμφάνιση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ξεπερνάς τα όρια πάθους, ρομαντισμού και απόλαυσης στον έρωτα και αν δεν είσαι συγκρατημένος και λογικός θα έχεις σοβαρές απώλειες. Απέφυγε τυχερά παιχνίδια αυτές τις μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε παρασύρει το παρελθόν σε παθιασμένα πισωγυρίσματα, που θα αποδειχτούν καταστροφικά. Συγκράτησε ανούσια ξεσπάσματα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας!

ΛΕΩΝ

Μην λες τα μυστικά σου παντού και μείνε μακριά από κακόβουλα κουτσομπολιά! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση και συγκράτησε όσο μπορείς την αδικαιολόγητη τάση σου για ζήλια και κτητικότητα! Απέφυγε καυγάδες και καταπίεση.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή! Μην παρασύρεσαι σε ερωτικές παρανομίες, εμμονές και ζήλιες γιατί θα υπάρξουν ρήξεις που πονούν! Διαχειρίσου σωστά τα οικονομικά σου και μην κάνεις αλόγιστες σπατάλες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εμμονές σου και η αδικαιολόγητη θλίψη σου τώρα, σε ρίχνουν ψυχολογικά. Απέφυγε παρασκηνιακές ή παράνομες ερωτικές ή οικονομικές δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε τους χειρισμούς σου όσον αφορά την διεκδίκηση των ονείρων σου. Πρόσεξε την λάθος συμπεριφορά σου απέναντι σε φίλους, γιατί θα έχεις ρήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην χάνεις τον έλεγχο σε ζητήματα καριέρας! Κάθε νευρική ή παρορμητική συμπεριφορά θα σου στοιχίσει την καλή κοινωνική σου εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην είσαι υπεραισιόδοξος και παρορμητικός σε νέες γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις. Μην παρασύρεσαι χάνοντας το μέτρο και επιστράτευσε την λογική σου.

ΙΧΘΥΣ

Έχεις αδικαιολόγητες εμμονές και απαιτήσεις στον έρωτα και αυτό θα προκαλέσει σοβαρές ρήξεις! Τα οικονομικά σε πιέζουν πολύ τώρα και φρόντισε τη σωστή διαχείριση τους.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ