Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: «Σώσε μας» – Κάτια και Φώτης ικετεύουν τον Νίκο

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

«Βόμβα» είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα. Η Κάτια και ο Φώτης ικετεύουν τον Νίκο να τους βοηθήσει. «Σώσε μας» τους φωνάζει. Η Μαρίνα βρίσκεται ένα βήμα πριν ξαναμπεί στη φυλακή και σκέφτεται να φύγει μακριά με τη Μελίτη. Η μόνη της σανίδα σωτηρίας είναι… ο Νίκος.

Ο Νίκος καταφέρνει να βγει ζωντανός από την παγίδα θανάτου που του έχει στήσει η Μάρθα, αφού αντιλαμβάνεται τον εκτελεστή. Τον στριμώχνει και τον πιέζει: «Ποιος σ’ έβαλε να με καθαρίσεις;» τον ρωτάει. Εκείνος φοβούμενος για τη ζωή του «δίνει» τη Μάρθα. Την ίδια ώρα ο αστυνόμος, συνεχίζοντας την έρευνα, φτάνει όλο και πιο κοντά στην αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και στη σχέση της με την Κάτια.

Η Κάτια, με τη σειρά της, ψάχνει τρόπο να στριμώξει τον Νίκο για να μην καρφώσει τη Μαρίνα στον αστυνόμο. «Κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το παιδί μας να πάει φυλακή», λέει στον Φώτη. Η κόρη τους φοβάται κι εκείνη πως αυτή τη φορά θα αποκαλυφθούν όλα και θα καταλήξει πάλι στη φυλακή.

Η Μαρίνα νιώθει τον κίνδυνο να πλησιάζει όλο και περισσότερο και η πιθανότητα να πρέπει να φύγει μακριά με τη Μελίτη τη φοβίζει και την αγχώνει. «Νομίζω πως δεν έχω άλλη λύση», λέει στον Μιχάλη, ο οποίος προσπαθεί να την ενθαρρύνει. Παράλληλα η Μαρίνα πληροφορείται πως η Διονυσία έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο Νίκος πιέζει τον Φώτη και την Κάτια να του πουν πού είναι κρυμμένη η γυναίκα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μια κίνηση του αστυνόμου φέρνει την Κάτια και τη Μαρίνα πολύ κοντά στο να αποκαλυφθούν, καθώς παίρνει δείγμα DNA από τις δυο γυναίκες.

 

Η Κάτια είναι ανάστατη με αυτό που συνέβη. Ελπίζει όμως πως, καθώς η λήψη του DNA τους είναι παράνομη, ο αστυνόμος δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα. Ομως η Μαρίνα την προειδοποιεί πως, έστω και αν είναι παράνομη, θα αποκαλύψει το μυστικό της ταυτότητάς της και τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. «Θα μαθευτούν όλα και τότε δεν θα μπορούμε να αρνηθούμε τίποτα», της λέει. Προκειμένου να μη γίνει κάτι τέτοιο, ο Φώτης και η Κάτια αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια του Νίκου. «Πρέπει να μας βοηθήσεις. Μόνο εσύ μπορείς, αλλιώς θα χαθούν όλα. Η Μαρίνα θα πάει στη φυλακή», του λέει η Κάτια.

Ο Νίκος βρίσκει την ευκαιρία να ζητήσει σοβαρά ανταλλάγματα προκειμένου να συνεργαστεί.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ