Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: “Σκότωσε τον Νίκο”! Εντολή θανάτου από την Μάρθα

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Η Ρένα αρχίζει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει με την Μάρθα και το παιχνίδι που παίζει πίσω από την πλάτη των υπολοίπων. Έτσι ρωτάει ευθέως τη Μάρθα για τις δοσοληψίες που έχει με τον Νίκο. Η Μάρθα δικαιολογείται πως προσπαθεί να προστατέψει την Μαρίνα απ’ αυτόν.

Η Ρένα κάνει πως πείθεται, αλλά η εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο της Μάρθας έχει κλονιστεί.

Ο αστυνόμος από την πλευρά του είναι κοντά στη αποκάλυψη της αλήθειας για την Μαρίνα και πιέζει πολύ την Μάρθα ενώ της ζητάει τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της «αληθινής» Νάντιας Πετρίδου.

Η Μαρίνα και ο Φώτης ψάχνουν παντού να βρουν τη Διονυσία που έχει εξαφανιστεί. Όταν εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά τους, τους ανακοινώνει πως αποφάσισε να μη καταθέσει εναντίον του Νίκου. Ο Νίκος απειλεί την Μάρθα πως αν δεν σκοτώσει την Διονυσία, θα αποκαλύψει στην Μαρίνα τη συνεργασία τους.

Ο Αστυνόμος επιμένει να ψάχνει για την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας και τη σχέση της με την Κάτια. Η Ρένα είναι σίγουρη πια πως η Μάρθα κινείται κρυφά απ’ όλους και ανησυχεί για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό για όλους.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος εκβιάζει τη Μάρθα και της ζητάει να βγάλει από τη μέση τη Διονυσία. Η Μάρθα, όμως, συναντιέται με έναν εκτελεστή και τα σχέδια όλων ανατρέπονται.

 

Κι ενώ οι αποκαλύψεις της Κάτιας για το τι πέρασε κατά την διάρκεια της απαγωγής της από το Νίκο κάνουν την Διονυσία να «σπάσει» και να αποκαλύψει όσα τράβηξε τον καιρό που είχαν σχέση, ο Νίκος παρουσιάζεται στην αστυνομία για να καταγγείλει την εξαφάνισή της.

Αγνοεί, φυσικά, ότι η Μάρθα έχει προσλάβει εκτελεστή, προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ