Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ: Μια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα

Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαΐνης προσπαθεί να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία στο «Ετερος εγώ»

Το βραβευµένο αστυνοµικό θρίλερ «Ετερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια (βραβείο κοινού στα ∆ιεθνή Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, και βραβείο σκηνοθεσίας στο ∆ιεθνές Φεστιβάλ Κινηµατογράφου των Εθνών στην Ταορµίνα της Ιταλίας) έκανε πρεµιέρα τη ∆ευτέρα το βράδυ στη µικρή οθόνη τoυ Star Channel, µε τίτλο «Ετερος εγώ – Χαµένες ψυχές». Η σειρά αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας, όπως προκύπτει και από τον τίτλο της, ο οποίος είναι αφιερωµένος στις χαµένες ψυχές.

Μέσα από τα οκτώ επεισόδια του σίριαλ (που θα παιχθούν από ∆ευτέρα µέχρι και Πέµπτη στο Star, µε ώρα έναρξης 23.20) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και πάλι τον εκκεντρικό καθηγητή Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρη Λαΐνη να προσπαθεί να βοηθήσει την Ελληνική Αστυνοµία, τον προϊστάµενο του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών Απόστολο Μπαρασόπουλο και τον βοηθό του Παντελή Σκλαβή να συλλάβουν έναν κατά συρροήν δολοφόνο, που ακολουθώντας έναν αρχαίο µύθο βάζει στο στόχαστρο άλλους κατά συρροήν δολοφόνους.

Η Υπόθεση – «Ετερος εγώ – Χαµένες ψυχές»

Το «Ετερος εγώ – Χαµένες ψυχές» παρουσιάζει µια σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαϊνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται από τις αστυνοµικές Αρχές προκειµένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάµεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σηµασία των συµβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την Αστυνοµία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των Αρχών, την υπόθεση αναλαµβάνουν ο προϊστάµενος του Τµήµατος Ανθρωποκτονιών, Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης), και ο αστυνόµος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

 

Και νέος κύκλος – «Ετερος εγώ – Κάθαρσις»

Μέσα στις επόµενες ηµέρες ξεκινούν τα γυρίσµατα του νέου κύκλου της σειράς µυστηρίου που θα φέρει τον τίτλο «Ετερος εγώ – Κάθαρσις» και θα προβληθεί µέσα στην επόµενη τηλεοπτική σεζόν από την Cosmote ΤV. Νέο πρόσωπο στη σειρά θα είναι ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας. Κατά τα άλλα, σε αυτόν τον νέο κύκλο ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληµατολογίας ∆ηµήτρης Λαΐνης (Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης) καλείται να λύσει ακόµα ένα έγκληµα για να υπάρξει… κάθαρση!

Info
Το σενάριο της σειράς είναι µια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει το σενάριο, σε συνεργασία µε την Κατερίνα Φιλιώτου, και τη σκηνοθεσία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εµφανίζονται οι: Πυγµαλίων ∆αδακαρίδης, Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης. Συµµετέχουν επίσης οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα ∆ιδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ