Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 68-69

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που βλέπουμε στον Alpha

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 68-69

Επεισόδιο 68

Ο Γιώργος επιστρέφει στο αστυνομικό τμήμα, μαθαίνει για το τηλεφώνημα του αγνώστου στη Νόρα και ζητάει από τον Τόνι να το ερευνήσει. Η Άντι πείθει τον Γεράσιμο και τη Λίζα να πάνε το δεύτερο κινητό του Κωνσταντίνου στην αστυνομία ενώ την ίδια στιγμή η Αλίκη ξεκαθαρίζει στον Σταύρο ότι δεν αντέχει άλλο να δουλεύει γι’ αυτόν.

Ο Κωνσταντίνος ξεσπάει μετά την αποκάλυψη του Ηλία και μετά από έναν έντονο διάλογο με την Ηλέκτρα καταλήγουν να φιληθούνε. Τέλος, ο αστυνόμος εσωτερικών υποθέσεων λέει στον Γιώργο ότι στο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση του βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Χαρίτου, του άνδρα που βρήκαν νεκρό στην αποθήκη.

Επεισόδιο 69

Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει από την Ηλέκτρα για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αντιγόνης, σπεύδει στην κλινική για να τη δει ενώ η Όλγα προσεγγίζει τον Δημήτρη προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για τον Σταύρο. ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 68-69

Ο Τόνι βρίσκει στο τελευταίο βίντεο της Άννας ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την ταυτότητα αυτού που έχει την Άννα ενώ η Νόρα, μετά το περιστατικό με τα λουλούδια, ξεσπάει εναντίον του ανεβάζοντας στο μπλογκ της ένα κείμενο ως απάντηση. Τέλος, ο Κωνσταντίνος κι ο Ηλίας παίρνουν τ’ αποτελέσματα που δείχνουν αν όντως είναι αδέρφια.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71 ΕΔΩ72-73 ΕΔΩ 74-75 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

60 ΕΔΩ

61 ΕΔΩ

62 ΕΔΩ

63 ΕΔΩ

64-65 ΕΔΩ

66-67 ΕΔΩ

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 68-69

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Έρωτας Μετά fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ