Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF: Ουμίτ εναντίον Αρζού!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ELIF

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως κατανοεί τις αμφιβολίες της. Της μιλάει για το παρελθόν του, τη γυναίκα του, την κόρη του και την υπόθεση, που είχε αναλάβει, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά του. Η Μελέκ μαθαίνει πως ήταν δικηγόρος και σοκάρεται όταν ακούει για τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης του από έναν νονό της μαφίας με το ψευδώνυμο Καμπούρ. Η Αρζού θέλει ο Ουμίτ να σκοτώσει την Γκόντζα αλλά εκείνος δεν μπορεί να το κάνει. Δεν είναι δολοφόνος.

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με άσχημη διάθεση και παρά τις επίμονες ερωτήσεις της Αλιγιέ, δεν της εξηγεί τον λόγο. Η Ζεϊνέπ είναι στο αυτοκίνητο του αφεντικού της καθώς πηγαίνουν σε μια επαγγελματική συνάντηση όταν της τηλεφωνεί η Τουλάι. Της λέει πως ο Σελίμ είναι άρρωστος.

Η Ζεϊνέπ κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πηγαίνει στο κτήμα. Εκεί βλέπει τον Σελίμ μαζί με την Πελίν στον κήπο. Αισθάνεται απαίσια και λέει στον εαυτό της πως όλα τελείωσαν με τον Σελίμ. Η Ελίφ και ο Ταϊλαν πουλάνε τα μολύβια τους για να κερδίσουν χρήματα και να τα δώσουν στον Χακί.

Μετά το σχολείο τους συναντάει ο Χακί και τους λέει πως ο πατέρας του δεν τον άφησε να έρθει σχολείο και τον έστειλε για δουλειά. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και η μικρή της ζητάει να πάρουν μαζί τους τον Χακί για να του εξηγήσει τα μαθήματα, που έχασε.

Στο εργαστήρι ραπτικής ο Χακί βλέπει τον Τζεβαχίρ να μετράει χρήματα και να μιλάει στο τηλέφωνο περήφανος για το πόσα χρήματα έχει. Η Αρζού συναντάει τον μεθυσμένο Ουμίτ και εκείνος τη ρωτάει τι ακολουθεί αν σκοτώσει τελικά την Γκόντζα. Η Αρζού τον αποκαλεί δειλό και φεύγει. Η Γκόντζα συνέρχεται και ο Ερκούτ χαίρεται. Η Ζεϊνέπ φεύγει από το κτήμα απογοητευμένη επειδή είδε τον Σελίμ μαζί με την Πελίν.

 

Ο Σελίμ όμως συναντάει την Πελίν μόνο για επαγγελματικές υποθέσεις. Τα χρήματα του Τζεβαχίρ εξαφανίζονται και ρωτάει τις εργάτριες. Η Μπαχριγιέ του λέει πως η Μελέκ έφερε ένα αγόρι μαζί με την Ελίφ και ίσως εκείνο έκλεψε τα χρήματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ