Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 519 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 519

Η Ζεϊνέπ θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησε με τον Σελίμ και σκέφτεται και το δύσκολο παρόν. Βγάζει τη βέρα της και κάθε μέρα, που περνάει συμφιλιώνεται με την ιδέα του διαζυγίου. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ το σχέδιο της Ελίφ για να βοηθήσει τον Χακί. Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Γιουσούφ επειδή έσωσε την κόρη της και τον Χακί. Ο Ερκούτ μιλάει με τον γιατρό και εκείνος του λέει πως είναι θαύμα, που η Γκόντζα είναι ζωντανή και πως πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα της αμνησίας.

Ο Ερκούτ δείχνει στην Γκόντζα το έγγραφο, που πήρε από τον κούριερ και κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει να επανέλθει η μνήμη της. Ο Γιούσουφ θέλει να πάρει μαζί της τον Χακί αλλά ο Γιουσούφ προτείνει να μείνει μαζί του. Ο Χακί έχει πυρετό. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ τον φροντίζουν. Ο Γιουσούφ νιώθει πως έχει πάλι οικογένεια.

Η Τουλάι μαθαίνει από την Αλιγιέ πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ αποφάσισαν να χωρίσουν και ενημερώνει τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Ο Χακί έχει υψηλό πυρετό.

Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο να μιλήσει με την Γκόντζα με σκοπό να εκμεταλλευθεί την κατάστασή της και να την παραπλανήσει. Της λέει πως είναι στενές φίλες και πως θα την φροντίσει. Στη συνέχεια ρωτάει τον γιατρό αν μπορεί να πάρει μαζί της την Γκόντζα και τελικά τον πείθει.

 

Όταν η Αρζού και η Γκόντζα φτάνουν σπίτι της λέει πως είναι υπάλληλος της αλλά πως έχουν μια καλή φιλική σχέση. Ο Ερκούτ διοικεί την εταιρία της Γκόντζα. Όταν τελειώνει τη δύσκολη μέρα του πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη δει και ανακαλύπτει πως την έχει πάρει η Αρζού…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

515 ΕΔΩ

516 ΕΔΩ

517 ΕΔΩ

518 ΕΔΩ

520 ΕΔΩ

521-522 ΕΔΩ

523-524-525 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ