Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 521-522

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 521-522

Επεισόδια 521

Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να βρει τον Ερκούτ για να τον βοηθήσει οικονομικά. Η Τουλάι αναζητά τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις της. Η Τουλάι βρίσκει λεκέ από αίμα στα ρούχα του Βεϊσέλ. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει λουλούδια από το αφεντικό της Εμρά. Ο Εμρά φλερτάρει τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ νιώθει άβολα και του βάζει τις φωνές. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Σελίμ και χτυπάει τον Εμρά.

Ο Σελίμ ζητάει συγνώμη από τη Ζεϊνέπ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον συγχωρήσει. Ο Ερκούτ καίει το έγγραφο, που τον συνδέει με τη φωτιά στο κτήμα. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκούτ και τον εκβιάζει γιατί γνωρίζει την αλήθεια. Ο Ερκούτ έχει ένα νέο πρόβλημα να λύσει. Ο πατέρας του Χακί πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και τον βρίσκει μαζί με την Ελίφ. Θέλει να πάρει μαζί του τον Χακί αλλά ο Γιουσούφ επεμβαίνει. Ο πατέρας του Χακί απειλεί με ένα μαχαίρι να κόψει τον λαιμό της Ελίφ. Λέει στον Γιουσούφ πως θα αφήσει την Ελίφ υπό έναν όρο, να πάρει πίσω τον γιο του. Ο Γιουσούφ όμως με τη βοήθεια της πανέξυπνης Ελίφ, καταφέρνει να αφοπλίσει τον Καμίλ.

Η Αρζού ταλαιπωρεί την Γκόντζα. Η Μπαχριγιέ βλέπει τον Γιουσούφ να παίζει με τον Χακί και την Ελίφ και διαδίδει πως το αγόρι ίσως είναι γιος του. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ και βρίσκει εκεί τον δικηγόρο του ο οποίος τον ενημερώνει πως ο Ουμίτ λείπει στο εξωτερικό. Ο Βεϊσέλ δεν φεύγει αλλά κρύβεται και ακούει τον δικηγόρο να τηλεφωνεί στον Ουμίτ και να του λέει πως θα συναντηθούν σύντομα. Ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει από τη συζήτησή τους πως ο Ουμίτ δεν έχει φύγει. Ο Μουράτ ζητάει από τον προμηθευτή του λίγο ακόμα χρόνο για να ξεχρεώσουν και εκείνος του απαντάει πως το χρέος τους έχει τακτοποιηθεί από την Αϊλά…

Επεισόδιο 522

Ο Μουράτ προσπαθεί να πει στον Βεϊσέλ πως η Αϊλά πλήρωσε το χρέος τους αλλά εκείνος δεν τον αφήνει να του μιλήσει. Όταν φεύγει εκνευρισμένος από το σπίτι, δέχεται επίθεση από κάποιους άλλους πιστωτές του. Η Ασουμάν βάζει την Γκόντζα μέσα στο σπίτι ενώ η Αρζού κάνει μπάνιο. Της δίνει φαγητό και της ζητάει να είναι αθόρυβη και αόρατη όπως ένα φάντασμα. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ πως πρέπει να κάνει κάτι για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ. Ο Γιουσούφ μαθαίνει τον Χακί να παίζει σκάκι. Ο πατέρας του Χακί σχεδιάζει να τον πάρει πίσω. Η Ελίφ μιλάει στην Ιντζί για όλα όσα έγιναν με τον πατέρα του Χακί και η Μελέκ τις ακούει. Για άλλη μια φορά αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στον Γιουσούφ.

 

Η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο για να τον ευχαριστήσει αλλά έρχεται ο πατέρας του Χακί και τους απειλεί με μαχαίρι. Προσπαθεί να μαχαιρώσει τη Μελέκ αλλά ο Γιουσούφ μπαίνει μπροστά. Ο Καμίλ τον μαχαιρώνει και παίρνει μαζί του τον Χακί. Η πληγή του Γιουσούφ δεν είναι σοβαρή και ένας γιατρός τον φροντίζει και του συνιστά να ξεκουραστεί. Η Αρζού βλέπει την Γκόντζα στο σπίτι και γίνεται έξαλλη. Ζητάει από την Ασουμάν να τη διώξει αλλά θα φύγει και εκείνη από το σπίτι της. Ο πατέρας του Χακί τον στέλνει πάλι να ζητιανέψει…

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 523-524-525 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

513 ΕΔΩ

514 ΕΔΩ

515 ΕΔΩ

516 ΕΔΩ

517 ΕΔΩ

518-519-520 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ