Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Στο φως ο παράνομος έρωτας του Νικηφόρου

Ραγδαίες εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Αποκαλύψεις που θα… κλείσουν σπίτια έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με συνέπειες που θα ταράξουν για μια ακόμη φορά τους κατοίκους στο Διαφάνι.

Οι εξελίξεις τρέχουν στις «Άγριες Μέλισσες» και οι ήρωες έχουν γίνει πλέον όλοι τους ένα κουβάρι, είτε με δεσμό συγγένειας είτε με δεσμό …παράνομο! Μυστικά αποκαλύπτονται και οι συνέπειες θα είναι τραγικές. Ένα από αυτά είναι και το μυστικό του Νικηφόρου για τον παράνομο δεσμό του με τη μικρή Σταμίρη. Ο νεαρός Σεβαστός λέει στη Ελένη πως αποκάλυψε τα πάντα στη γυναίκα του σχετικά με την παράνομη σχέση του. Τα λόγια αυτά ακούει η Δρόσω που γίνεται έξω φρενών μαζί του και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη τροπή.

Από την άλλη, η Ασημίνα, καταρρακωμένη με όσα της αποκάλυψε ο Νικηφόρος, νιώθει προδομένη τόσο από τον άνδρα της όσο και από τις αδερφές της. Πλέον δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Μέχρι τώρα ο μόνος άνθρωπος που την πολεμούσε ήταν η Μυρσίνη. Όμως το στήριγμα του Νικηφόρου και των αδερφών της της έδινε ελπίδες πως κάποια στιγμή οι συγκρούσεις θα σταματούσαν. Τώρα δεν της έχει απομείνει κανένας. Έτσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση.

Χωρίς να χάνει χρόνο ετοιμάζει τη βαλίτσα της με σκοπό να εγκαταλείψει τον Νικηφόρο, τις αδερφές της και το Διαφάνι. Δεν υπάρχει τίποτα που να την κρατά, τίποτα που να μπορεί να την κάνει να ξεχάσει τις στεναχώριες, τις πίκρες και την προδοσία που εισέπραξε από τους δικούς της ανθρώπους. Όσο κι αν προσπαθούν ο Νικηφόρος και η Ελένη να της αλλάξουν γνώμη, εκείνη εμμένει στην απόφασή της. Τίποτα δεν μπορεί να την αποτρέψει.

 

Τίποτα εκτός από έναν άνθρωπο. Ένας άνθρωπος από τον οποίο η Ασημίνα μόνο προσβολές έχει λάβει. Και δεν είναι άλλος από τη Μυρσίνη, η οποία θα της προτείνει ένα σχέδιο που θα της λύσει όλα της τα προβλήματά.

Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα; Θα την εμπιστευτεί; Ή μήπως είναι μία ακόμη παγίδα της καλής πεθεράς της; Βολευτείτε στον καναπέ, στην πολυθρόνα σας,πάρτε θέση. Στο Διαφάνι τίποτα δεν θα μείνει …αδιαφανές!

Πηγή: asist.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ