Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Ανατροπή! Η Δρόσω δεν είναι κόρη του Μιλτιάδη

Ανατρεπτικές εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η αποκάλυψη θα γίνει από το στόμα της Δέσπως και οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι απρόσμενες! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Η Ελένη αποφασίζει να κάνει στη Δρόσω μια μεγάλη αποκάλυψη για τη μητέρα τους και τον Μιλτιάδη κι αυτό γιατί, αν είναι τελικά δική του κόρη, τότε με τον Νικηφόρο είναι πρώτα ξαδέλφια και ίσως αυτό να επηρεάζει το μωρό που εκείνη περιμένει.


«Η μητέρα μας είχε σχέση με τον Μιλτιάδη! Οταν χώρισαν, η μητέρα μας ανακάλυψε πως ήταν έγκυος! Ομως δεν έμαθε ποτέ κανείς αν είσαι κόρη του πατέρα μας ή του Μιλτιάδη! Δρόσω μου, ίσως είναι εκείνος ο πατέρας σου», της λέει και η Δρόσω γίνεται έξω φρενών: «Δεν μπορεί! Μου λες ψέματα! Αποκλείεται η μητέρα μας να είχε κάνει κάτι τέτοιο στον πατέρα μας! Τον αγαπούσε πολύ για να τον προδώσει έτσι… Δεν είναι αλήθεια».

Η Ελένη όμως επιμένει να της λέει πως αυτή είναι η αλήθεια! Η Δρόσω φεύγει και πάει να βρει τον Μιλτιάδη: «Δεν μπορεί να είμαι κόρη σου, σωστά; Λες σε όλους ψέματα γιατί μας μισείς! Διαβάλλεις τη μητέρα μου και θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι’ αυτό! Η μητέρα μου δεν θα πρόδιδε ποτέ τον πατέρα μας». Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους που κράτησε αυτό το μυστικό τόσα χρόνια, αλλά εκείνη επιμένει να μην τον δέχεται σαν πατέρα της!

Στο μεταξύ, η Ελένη είναι αποφασισμένη να βρει επιτέλους την αλήθεια γι’ αυτό το θέμα και έτσι πηγαίνει στον Βασταρδή, θέλοντας να μάθει ποιες θα είναι οι συνέπειες σε περίπτωση που υπάρχει συγγένεια ανάμεσα στους δυο γονείς, δηλαδή στη Δρόσω και στον Νικηφόρο. Ωστόσο, η επίσκεψη στον γυναικολόγο θα τη φέρει απέναντι από τη Θεοδοσία, η οποία θα αρχίσει να έχει σκέψεις πως ίσως η Ελένη είναι έγκυος από τον Λάμπρο! Η Ελένη επιστρέφει στο χωριό και ανήσυχη για το σημάδι της Δρόσως, επισκέπτεται τη Δέσπω, που ήταν εκείνη που είχε ξεγεννήσει τη Βαλεντίνη. «Πες μου την αλήθεια, κυρά Δέσπω! Στηρίζομαι σ’ εσένα! Υπάρχει περίπτωση η Δρόσω να είναι παιδί του Μιλτιάδη; Θα τρελαθώ, δώσε μου μια απάντηση». Ομως η Δέσπω τη διαβεβαιώνει για το αντίθετο:

 

«Η Δρόσω είναι κόρη του Γιώργη και η Βαλεντίνη το γνώριζε αυτό». Η σκηνή στον ΑΝΤ1 κάνει flashback στη μέρα της γέννας της, όπου η κυρά Δέσπω ξεγεννάει τη Βαλεντίνη, εκείνη βλέπει το σημάδι στο σώμα της Δρόσως και το ίδιο ακριβώς είχε και ο Γιώργης! Ομως η Βαλεντίνη για να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη που την εγκατέλειψε, δεν του είπε ποτέ την αλήθεια, για να τον αφήσει να βασανίζεται μια ζωή! Πίσω στο σήμερα, η Ελένη συνειδητοποιεί πως εξαιτίας της απογοήτευσης της μητέρας της από τον Μιλτιάδη καταστράφηκε η δική της ζωή! Κι αυτό γιατί θα ήξεραν πως με τον Λάμπρο δεν έχουν συγγένεια, οι πατεράδες τους δεν θα τους απαγόρευαν να παντρευτούν και τώρα ίσως να ήταν μαζί και δεν θα γινόταν ποτέ ο γάμος του Λάμπρου με τη Θεοδοσία, αλλά και ο φόνος του Σέργιου!

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ