Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77

Επεισόδιο 76

Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να οµολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του µε τη ∆ρόσω ήταν ένα δικό του αστείο για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη. Ο Κυπραίος παλεύει µε τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίµονες του παρελθόντος του.

Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο Κωνσταντής ετοιµάζεται να εκδικηθεί την Ελένη… ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77

Επεισόδιο 77

Ο ∆ούκας µε τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά που ετοιµάζεται να κάψει ολοσχερώς το σπίτι των αδελφών Σταµίρη. Η Ασηµίνα εγκλωβίζει άθελά της τον Νικηφόρο, όταν του εκµυστηρεύεται την εγκυµοσύνη της ∆ρόσως και του ζητά να την πάρουν στο Παρίσι.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Κι άλλη απίστευτη ανατροπή στο Διαφάνι

Ο Κυπραίος δείχνει να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδηµου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήµατά του για την επιστροφή του στο ∆ιαφάνι. Ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιµέτωπη µε τον Παύλο, η Ασηµίνα βρίσκεται µπροστά σε µια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της ∆ρόσως… ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77

 

Ο Κυπραίος θα βρεθεί αντιµέτωπος µε τον Σαράντη και εκείνος θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον βασανιστή και φονιά του γιου του Νέστορα.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 78-79 ΕΔΩ 80-81 ΕΔΩ82-83 ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αυτός ο άντρας πηγαίνει στο Διαφάνι και φέρνει τα πάνω κάτω (Video & Pic)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

67 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

69 ΕΔΩ

70 ΕΔΩ

71 ΕΔΩ

72-73 ΕΔΩ

74-75 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ