Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Αλέκος ανακαλύπτει το σατανικό σχέδιο του Δημήτρη σε βάρος της Ηλιάνας

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η Ηλιάνα επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση, αλλά δεν καταφέρνει να την δει. Παράλληλα εξομολογείται στον Αλέκο πως θέλει να κάνει παιδί.

Ο Αλέκος ενοχλείται από την συμπεριφορά της Ηλιάνας κι αποφασίζει να κόψει για λίγο τις επαφές μαζί της ενώ παράλληλα αναθέτει σε κάποιον να παρακολουθεί τον Δημήτρη.

Η Ηλιάνα αντιμετωπίζει με μεγάλη οργή την είδηση της αποφυλάκισης της Έρσης, ενώ στο σπίτι των Αρώνηδων έρχεται η νέα μαγείρισσα και η εμφάνισή της κρύβει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Αλέκος κάνει ξεκαθάρισμα στην Ηλιάνα και της λέει πως αν θέλει το παιδί του, πρέπει πρώτα να παντρευτούν!

Της λέει πως αν θέλει παιδί, πρέπει πρώτα να τον παντρευτεί. Εκείνη συμφωνεί αλλά ο Άκης δεν είναι έτοιμος να δώσει τη συγκατάθεσή του σε κάτι τέτοιο, ενώ προτρέπει τον Δημήτρη να σταθεί στο πένθος της Βικτώριας, ειδικά τώρα που έμεινε η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της.

Ο Άκης προειδοποιεί τον Αλέκο πως αν πληγώσει την Ηλιάνα, δεν θα την βγάλει καθαρή. Η Βίκυ επισκέπτεται τη Μυρτώ Γιαβάση στο ίδρυμα.

Ο Άκης δίνει επιτέλους την ευχή του και η Ηλιάνα έχει πλέον το ελεύθερο να παντρευτεί τον Αλέκο.Ο Άκης, με μισή καρδιά, δέχεται να παντρευτεί η Ηλιάνα τον Αλέκο, αφού πιστεύει ότι κάνει αυτή την υποχώρηση για το καλό της κόρης του, αλλά παράλληλα θέτει τους δικούς του όρους, απαιτώντας να μείνουν και μετά τον γάμο σπίτι του, προκειμένου να ελέγχει την κατάσταση.

 

Ο άντρας που έχει βάλει ο Αλέκος να παρακολουθεί τη Βίκυ, του στέλνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, απ΄ τις οποίες ο Αλέκος βγάζει κάποια πολύ σοβαρά συμπεράσματα.

Ο Αλέκος συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβεται πίσω από την πλεκτάνη που σκοπό είχε να τρελάνει την Ηλιάνα, αλλά κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ