Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 27/1 έως 2/2/2020

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 27 Ιανουαρίου ως 2 Φεβρουαρίου 2020;

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και συναισθηματική και αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Από την άλλη, όσο μπορείς, κόψε από τη δουλειά, μην είσαι συγκεντρωτικός, δηλαδή μην κάνεις δουλειές των άλλων, φτιάξε μια λίστα με πράγματα που θα σε ευχαριστούσαν και κάνε οπωσδήποτε ένα κάθε μέρα, ζήτα την κατανόηση των άλλων όταν λόγω αδυναμίας δεν μπορείς να εκφράσεις αυτό που θέλεις και γενικά ζήτα και πάρε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ακόμη κι αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ανασυγκρότηση δυνάμεων, μην χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να δεις κόσμο, μέσα από τις επαφές σου μπορεί να οδηγηθείς σε έναν άνθρωπο, μία ιδέα, μία κατάσταση που να πυροδοτήσει κάτι καινούριο. Ακόμη και αν έχεις αμφιβολίες ότι πολλά πράγματα μπορούν να πάνε καλά, είναι πια προφανές ότι οι εξελίξεις πηγαίνουν προς το καλύτερο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και δυνατή και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή να χαλαρώσεις και να δεχτείς το νέο και το διαφορετικό, χωρίς να το κοιτάς με μισό μάτι. Και είναι εξίσου σημαντικό να μην δημιουργείς εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Αν αντιλαμβάνεσαι κάτι ως απειλητικό, τότε δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να το κάνεις εσύ να γίνει όντως απειλητικό. Η σύνοδος αυτή ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο στη δουλειά, οι προτάσεις και οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται. Άσε τη δημιουργικότητά σου ελεύθερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στους Ιχθύς και η σύνοδος τους σχετίζεται με θετικές εξελίξεις στους τομείς των ταξιδιών, των στόχων και της διεύρυνσης των οριζόντων σου. Αναρωτιέσαι κι εσύ ο ίδιος ως πότε θα κρατήσει η πίεση που νιώθεις, ίσως στα επαγγελματικά, ίσως στα προσωπικά, ίσως παντού. Γεγονός πάντως είναι ότι χωρίς να το καταλαβαίνεις εσύ πιέζεις τον εαυτό σου να δείχνεις όσο καλύτερο παιδί γίνεται και κακομαθαίνεις τους άλλους, οι οποίοι θέλουν φυσικά να μείνεις έτσι για πάντα. Κάποιες στιγμές αρχίζεις να κουράζεσαι όμως, αλλά τελικά εσύ δεν είσαι αυτός που εγκλώβισε εξαρχής τον εαυτό του; Η σύνοδος αυτή θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τις στάσεις σου και να βάλεις καινούριους στόχους. Καλό θα ήταν να αφορούν την πραγματική σου ανεξαρτησία.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο σου είναι πολύ θετική και σχετίζεται με οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και οικονομικές συμφωνίες αλλά και τις σχέσεις σου και τους βαθύτερους φόβους σε αυτές. Σχετικά με αυτόν τον τομέα φαίνεται ότι δίνεις πολλά και μετά απορείς γιατί δεν παίρνεις. Αν δεν βάλεις όρια, κάποια στιγμή θα εξαντληθείς και θα νιώσεις αδικημένος. Το να μην κακομαθαίνεις τους άλλους δεν σημαίνει ότι θα σε αντικαταστήσουν με κάποιον καλύτερο, αν αυτός είναι ένας φόβος σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σου είναι έντονη και γεμάτη πάθος και αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Βέβαια, και για τα συναισθηματικά υπάρχουν προϋποθέσεις, και βασική προϋπόθεση είναι να είσαι έτοιμος να δεχτείς μια αλλαγή και να μπεις σε φάση σχέσης. Διότι αν εσύ δεν νιώθεις έτσι, αλλά βλέπεις τον εαυτό σου ως αποκλειστικά παραγωγικό ον, τότε οι άλλοι θα πάρουν λάθος μηνύματα. Αυτό, πάντως, που κατά βάθος χρειάζεσαι αυτόν τον καιρό είναι ήσυχα πράγματα, ισορροπίες, αγάπη και ηρεμία. Η σύνοδος αυτή ακριβώς απέναντί σου, στον οίκο της συντροφικότητας σε κατευθύνει προς τα εκεί και είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς κεραυνοβόλα.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την εργασία, την ευεξία και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Οι προσπάθειες που κάνεις στα επαγγελματικά είναι πολλές, η κούραση και ορισμένες φορές η απόγνωση που αισθάνεσαι μερικές φορές επειδή νιώθεις αδικημένος σε κάνει να νιώθεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Πόσο θα κρατούσε αυτό; Αφού ξέρεις πολύ καλά ότι ο τροχός γυρίζει, μερικές φορές αργά, αλλά γυρίζει και ο κύκλος ολοκληρώνεται. Έτσι και τώρα. Μπορείς να διεκδικήσεις πολλά περισσότερα στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο σου είναι πολύ θετική και αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο έρωτας, ή μια έντονη ερωτική αίσθηση σε αποπροσανατολίζουν (με την καλή έννοια), πολλές σχέσεις που τελευταία ήταν τεταμένες φαίνεται ότι μπορούν να διορθωθούν κι εσύ μπορείς επιτέλους να ζήσεις υπέροχες στιγμές. Σιγά σιγά αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι όταν δεν προσπαθείς να ελέγξεις τις σχέσεις σου από ανασφάλεια (κάποιες φορές συνειδητά και κάποιες όχι), οι άλλοι νιώθουν πιο άνετα να σε προσεγγίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σου είναι πολύ θετική και σχετίζεται με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι στο σπίτι επικρατεί μια ευχάριστη αίσθηση, παρ’ όλα αυτά αυτό που φαίνεται ότι σου λείπει τον τελευταίο καιρό είναι μια αίσθηση ασφάλειας και ψυχολογικής αλλά και οικονομικής. Κοίτα, εδώ που τα λέμε ασφαλής συναισθηματικά δεν μπορεί να νιώθει κανείς επί μονίμου βάσεως, αυτό είναι κάτι που ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι, προέρχεται από εσένα τον ίδιο και όχι τόσο από τους άλλους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σε μια πολύ θετική σύνοδο που αφορά γνωριμίες, συμφωνίες και κοινωνική ζωή. Η σύνοδος αυτή βοηθάει τις επαφές σου με τους άλλους, και είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να αναγνωριστείς επαγγελματικά. Ίσως να καταλάβεις ότι αυτές που εσύ θεωρείς μέτριες ικανότητες, οι άλλοι τις θεωρούν εξαιρετικές. Ο τρίτος οίκος έχει να κάνει και με τη σκέψη και μπορείς να ασχοληθείς λίγο και με αυτόν τον τομέα. Τις άχρηστες σκέψεις αγνόησέ τις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Πρόσεξε τις μέρες που η Αφροδίτη βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου, γιατί ναι μεν θα φέρει χρήματα, αλλά από την άλλη θα σε κατευθύνει και στο να ξοδέψεις κιόλας, και μάλιστα περισσότερο από όσο αντέχεις. Αυτόν το μήνα πάντως οι πληροφορίες που θα παίρνεις είναι τόσο πολλές που είναι απαραίτητο να τις βλέπεις λίγο από απόσταση για να τις βάλεις σε μια τάξη.

ΙΧΘΥΣ

Η εκπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σχετίζεται με όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως με τα συναισθηματικά και τα οικονομικά. Πάντως, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν αποσυνέδεες την ανάγκη σου για συντροφικότητα από άλλες ανάγκες, όπως αυτή του να μην είσαι ή να μην σε βλέπουν οι άλλοι μόνο σου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Επίσης, αν κάτι σε μπερδεύει, δεν έχεις παρά να μιλήσεις και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον για να ξεκαθαρίσεις λίγο τις σκέψεις σου.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...