Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι Φέρνει στα Αισθηματικά των Ζωδίων το Σαββατοκύριακο 25 έως 26/1/2020

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες γεια σας, πάμε σε ένα Σαββατοκύριακο που θα το χαρακτήριζα ιδιαίτερο και εκρηκτικό. Ναι μεν η νέα Σελήνη μπορεί να υπόσχεται νέα ξεκινήματα τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε θέματα νέων γνωριμιών, όμως από την άλλη όμως το τετράγωνο μεταξύ Άρη – Αφροδίτης αλλά και Ουρανού και Σελήνης ζήτα από εμάς προσοχή.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 25 ως 26 Ιανουαρίου 2020

Επίσης το διήμερο αυτό σχηματίζεται ένα πολύ όμορφο και αισιόδοξο εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Ερμή, στο οποίο μπορούμε να πείσουμε το ταίρι μας για όλα αυτά που επιθυμούμε να συμβούν στη σχέση μας ή να το ακούσουμε με απόλυτη προσοχή ώστε να λύσουμε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 25 ως 26 Ιανουαρίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι ήρεμο και ιδιαίτερα αισιόδοξο για τη σχέση σου, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο φέρνει επαναπροσδιορισμό στον δεσμό σου. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, για να ασχοληθείτε από κοινού με μία νέα δραστηριότητα ακόμη και αν η σχέση σας είχε ένα μετέωρο χαρακτήρα είναι ένα καλό διάστημα να σταθεροποιηθεί με κάθε τρόπο.

Για σένα αγαπημένε μου Κριέ που δεν διαθέτεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό πολλά μπορούν να συμβούν στην αισθηματική σου ζωή. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μία νέα γνωριμία η οποία μπορεί να μεταμορφωθεί σε σοβαρή σχέση. Η αισιοδοξία σου αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στα ύψη, ενώ η επιθυμία σου να γνωρίσεις νέο και διαφορετικό κόσμο είναι πολύ εφικτό, δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε κάτι σοβαρό και σταθερό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό αγαπημένε μου Ταύρε χρειάζεται προσοχή, ναι μεν η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να υπόσχεται νέα πράγματα, ωστόσο το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Για αυτό θα πρέπει να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται στα πράγματα και στα λεγόμενα σου αυτό το διήμερο, μην επιμένεις και μην εμμένεις στις απόψεις σου με ριζοσπαστικό τρόπο. Να είσαι πιο διαλλακτικός-ή και θα με θυμηθείς.

Ελεύθερε μου Ταύρε, το Σαββατοκύριακο αυτό θέλει αν επιθυμείς να δημιουργηθεί μία νέα σχέση στη ζωή σου, θα πρέπει να μην είσαι αυταρχικός-ή στις απόψεις σου, να μπορείς να βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου σε όσα ακούς ή βλέπεις. Κάνε και λίγο τα στραβά μάτια σε μία συμπεριφορά, μην ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε ελαττώματα και προτερήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτο για την αισθηματική σου ζωή, ο Ερμής θα είναι σε εξάγωνο με τον Άρη κάτι το οποίο σε κάνει να κατανοήσεις το ταίρι σου και να υπάρχει γενικότερα συνεννόηση. Όμως η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί μία ερωτική σύγκρουση ανάμεσά σας. Θα συγκρουστεί το συναίσθημά σου ή το να κατανοήσεις τι νιώθει το ταίρι σου για σένα με τον αισθησιασμό. Χρειάζεται ισορροπία σε αυτούς τους τομείς και εσύ μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Δίδυμε μου το διήμερο αυτό πραγματοποιούνται δύο αντιφατικά αστρολογικά φαινόμενα από τη μία ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και από την άλλη η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη. Η πρώτη όψη σε κάνει να θέλεις να ακούσεις τις ανάγκες ενός ανθρώπου που γνωρίζεις αυτές τις μέρες, να θες να ακούσεις τι άποψη έχει για σένα. Ενώ η δεύτερη όψη του τετραγώνου σε μπερδεύει και σε θολώνει στο αν πρέπει να ακούσεις τις δικές σου ανάγκες ή του ατόμου που γνωρίζεις και σου αρέσει. Δύσκολη η απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου να και ένα πολύ όμορφο, ήρεμο και γαλήνιο Σαββατοκύριακο. Ετοιμάσου να ζήσεις πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε ανοιχτά και να βρείτε λύσεις για ότι κι αν σας απασχολεί. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να πάτε μία μεγάλη βόλτα, μία απόδραση ή ένα ταξίδι, η ανάγκη σου να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό έζησες είναι μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το διήμερο, ζήσε τη στιγμή και κάνε τον-την σύντροφό σου σύμμαχο.

Ενώ για σένα Καρκίνε μου, που δεν έχεις μία σχέση το διήμερο αυτό, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό να βρεθείς με φίλους και μάλιστα καλούς φίλους, να περάσετε όμορφες στιγμές, να χαλαρώσεις και να γεμίσουν οι μπαταρίες σου. Αν επιθυμείς να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σου αρέσει το τελευταίο διάστημα, να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου, τόλμησε το. Μην τρομάζεις, δείξε τις προθέσεις σου και τη διαθεσιμότητα σου, όμως δώσε χρόνο σε μία γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου γεια σου το διήμερο αυτό αναμένεται καυτό για σένα και το ταίρι σου, η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο φέρνει επαναπροσδιορισμό της σχέσης σου και αναδιοργάνωση σε αυτή. Φέρνει ένα νέο ξεκίνημα ή μία μεγάλη αλλαγή στη σχέση σου. Επίσης ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη σε κάνει πολύ καλό ακροατή αλλά και πειστικό σε αυτά που επιθυμείς να αλλάξει το ταίρι σου, υπάρχει μία καλή συνεννόηση και τα αισθήματα κατανοείς ότι είναι αμοιβαία.

Μοναχικό μου Λιοντάρι, το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο και μαζί της υπόσχεται να φέρει, ένα νέο, καυτό, ερωτικό ξεκίνημα στη ζωή σου. Επίσης η Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και σε γεμίζει με θάρρος να εκφράσεις όλα σου τα προτερήματα, είσαι σε θέση να πείσεις ένα νέο πρόσωπο που θα συναντήσεις μέσα στο διήμερο, ότι έχεις πολλά να του προσφέρεις. Αν αποδεχτεί το ερωτικό σου κάλεσμα μόνο τυχερός-ή μπορεί να αισθάνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή – προσοχή Παρθένε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό πραγματοποιείται ένα τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη και δημιουργεί ανεξέλεγκτο πάθος. Ναι, το πάθος μπορεί να είναι ωραίο στοιχείο σε μία σχέση αλλά τι γίνεται όταν δεν μπορείς να το τιθασεύσεις; Δημιουργεί κτητικές συμπεριφορές, θέλεις να καθορίζεις τα πάντα και να σου ανήκει το ταίρι σου με κάθε τρόπο. Χρειάζεται μία ισορροπία από τη μεριά σου αυτό το διήμερο προσπάθησε να μη φτάσεις στα άκρα με το ταίρι σου, φυσικά και δεν θα σου δώσει καμία αφορμή για να πιστέψεις ότι δεν σου είναι πιστό.

Παρθένε μου, για σένα που δεν έχεις δεσμό ακόμη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία το διήμερο αυτό, να ζήσεις μία παθιασμένη και θυελλώδη σχέση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργεί ανεξέλεγκτα πάθη, τα οποία δεν μπορείς να ορίσεις για κανένα λόγο. Το μόνο αρνητικό που υπάρχει σε αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ότι από τη μία σκέφτεσαι και υπολογίζεις πολύ τα συναισθήματα του ατόμου που θα γνωρίσεις από την άλλη όμως η ακατανίκητη επιθυμία σου για ερωτική επαφή ενδεχομένως να σε μπερδέψει. Μπορείς να τα κοντρολάρεις αυτά τα δύο; Ιδού το ερώτημα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη αγαπημένε μου Ζυγέ, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για τη σχέση σου. Το εξάγωνο αυτό φέρνει ισορροπία και αρμονία πρωτίστως με τον ίδιο σου τον εαυτό, γίνεσαι πιο ελεύθερος, δεν φοβάσαι να τσαλακωθείς και να δείξεις ακόμη και την αρνητική πλευρά του εαυτού σου, με χιούμορ. Αν τώρα θέλεις να πείσεις το ταίρι σου για κάτι έχεις πολύ σωστά επιχειρήματα και πολύ καλή πείθω. Δεν έχεις καθόλου εγωισμό και γίνεσαι πολύ καλός ακροατής για να ακούσεις τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Επιτέλους να και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Για εσένα Ζυγέ που δεν έχεις μία σχέση το διήμερο αυτό είναι άκρως τυχερό για το ερωτικό σου μέλλον, ο Ερμής κάνει ένα πολύ τυχερό εξάγωνο με τον Άρη, μπορείς να αποκτήσεις πολλούς θαυμαστές αυτό το Σαββατοκύριακο αρκεί να μην μείνεις στο σπίτι. Σε κάνει πολύ εξωστρεφή, ομιλητικό και είσαι πως να το κάνουμε λαχείο για όποιον σε γνωρίσει το διήμερο αυτό. Προσοχή, θα σε προσεγγίσουν πολλά άτομα εσύ καλείσαι να κρίνεις ποιο άτομο σου ταιριάζει πιο πολύ, μην κρίνεις όμως από την πρώτη εικόνα δώσε χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολυαγαπημένε μου Σκορπιέ το διήμερο αυτό πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο ένα αστρολογικό φαινόμενο το οποίο μπορεί να σου φέρει μία μεγάλη, θετική αλλαγή στη σχέση σου. Το αρνητικό είναι ότι η Σελήνη εκείνη τη στιγμή κάνει και τετράγωνο με τον Ουρανό και σου δημιουργεί μία αντιπαράθεση και μία κόντρα με το ταίρι σου. Θέλει μία ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σου, όσο μπορείς να μη φτάνεις στα άκρα μία συζήτηση. Μην επιμένεις σθεναρά και έχεις αδιάλλακτη συμπεριφορά στις απόψεις σου Άφησε και κάτι να πέσει κάτω δεν είναι κακό.

Ενώ για σένα Σκορπιέ το Σαββατοκύριακο αυτό έρχεται η νέα Σελήνη στον Υδροχόο να σε βοηθήσει να κάνεις μία νέα γνωριμία επειδή καραδοκεί και το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο κάθετος στη συμπεριφορά και στις απόψεις σου. Μην επιδεικνύεις με έντονο τρόπο οτι οι δικές σου απόψεις είναι πιο σωστές άκου και μία άλλη γνώμη έναν άλλο τρόπο σκέψης διαφορετικό από το δικό σου. Μόνο να κερδίσεις έχεις από όλο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτό το διήμερο γιατί καλείσαι να εκμεταλλευτείς το εξάγωνο μεταξύ του Ερμή και του Άρη. Μία όψη η οποία μπορεί να σου φέρει καλή συνεννόηση με το ταίρι σου, να βρείτε τη χρυσή τομή σε θέματα που δεν μπορούσατε να λύσετε στο παρελθόν, και αυτές οι ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνονται. Είναι επίσης ένα πολύ καυτό και ερωτικό Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη σου ζητά να αφεθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου ίσως να επιζητάς πιο πολύ συναίσθημα στο δεσμό σου το πάθος σου όμως ταυτόχρονα ίσως να σε μπερδέψει λίγο.

Το Σαββατοκύριακο αυτό Τοξότη μου υπόσχεται να σου φέρει μία παθιασμένη νέα σχέση, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη θέλει να σου φέρει μία νέα γνωριμία έτσι όπως ακριβώς την επιθυμείς. Όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ίσως να σου βγάλει μια κτητική συμπεριφορά, θέλεις να γνωρίζεις τι αισθάνεται το πρόσωπο αυτό για σένα. Ίσως σε κάνει να νιώσεις μία υπερβολή απέναντί του, μία που τον γνωρίσαμε μία που πρέπει να μας ανήκει, δεν έχεις μάθει εσύ σε τέτοιες συμπεριφορές, όποτε μπορείς και να το διορθώσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ήρθε η στιγμή σου, όσο δύσκολα κι αν περάσεις μέσα στην εβδομάδα είτε στη δουλειά σου είτε με τη σχέση σου τώρα είναι η στιγμή για να έρθετε πιο κοντά και να μοιραστείτε στιγμές πάθους. Ναι καλά άκουσες από αυτό το Σαββατοκύριακο δρομολογείται μία νέα συνθήκη για εσάς. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και να περάσεις αξέχαστες στιγμές, επαναλαμβάνω είναι η στιγμή σου!

Όσο για εσένα που φλερτάρεις με τη μοναξιά ήρθε η στιγμή να φλερτάρεις με ένα άτομο που θα σε γεμίσει συναισθηματικά. Εσύ όμως θα πρέπει να με ακούσεις και να αφήσεις κατά μέρος τις δικαιολογίες, περί κούρασης, να πάρεις την παρέα σου και να κυκλοφορήσεις δε στο λέω τυχαία η νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στον έρωτα, εκμεταλλεύσου το, εμπιστεύσου με και δε θα χάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικές στιγμές ετοιμάσου να ζήσεις Υδροχόε μου η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη φέρνει συνταρακτικά γεγονότα. Φέρνει μία καθολική ανανέωση τόσο σε αυτά που νιώθεις για το πρόσωπο που αγαπάς όσο και εκείνο προς εσένα. Δεν αποκλείεται καθόλου να ξεκινήσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο μία νέα δραστηριότητα που θα σας απασχολεί ταυτόχρονα και τους δύο. Ήρθε η στιγμή να πείσεις το ταίρι σου για κάτι ή να περάσεις τις απόψεις σου.

Για σένα Υδροχόε μου που φλερτάρεις με τη μοναξιά η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι άκρως ανατρεπτική για την αισθηματική σου ζωή. Επιθυμείς να κάνεις νέα γνωριμία; Θα την έχεις! Θέλεις να είσαι με το πρόσωπο που εδώ και καιρό σου αρέσει; Θα είστε! Η κατάσταση είναι άκρως θετική και ευνοϊκή για σένα. Επίσης ο Ερμής κάνει ένα πολύ όμορφο εξάγωνο με τον Άρη και σε βοηθάει να κερδίσεις πολλούς θαυμαστές Πρόκειται για ένα πολύ τυχερό Σαββατοκύριακο, αρκεί να βγεις με την παρέα σου έξω.

ΙΧΘΥΣ

Για σένα Ιχθύ μου, η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Άρη μία όχι και τόσο θετική όψη για την αισθηματική σου ζωή. Σε κάνει κτητικό, σε κάνει άκρως παθιασμένο με το σύντροφό σου, Όμως αυτό αγγίζει τα όρια της υπερβολής χρειάζεται ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την έλξη την οποία αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στο ταίρι σου, το γνωρίζεις ότι σου ανήκει, είναι εκεί για σένα.

Ενώ για σένα Ιχθύ που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να αποδειχθεί ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή. Το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη σε φουντώνει ερωτικά, δημιουργεί ακατανίκητο πάθος και έλξη. Μπορεί να σου φέρει μία νέα γνωριμία μέσα στο Σαββατοκύριακο προσοχή γιατί το πρόσωπο αυτό μπορεί να προέρχεται το φιλικό σου περιβάλλον.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ