Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/1/2020

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/1/2020

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις τις κόντρες, τις λογομαχίες αλλά και τα λάθη που μπορεί να γίνουν λόγω πάθους, αλλά και συναισθηματικής εξιδανίκευσης! Η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ποσειδώνα και κοντράρεται με τον Άρη!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης, Κριέ, σήμερα μπαίνει στον Τοξότη και θα σε προικίσει με πολλή δυναμικότητα. Να ξέρεις, ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα μια χαρά, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, αφού τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις μόνο από την αρνητική πλευρά τους. Η επικοινωνία σου σήμερα θα είναι στο μέγιστο σημείο της. Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, καθώς δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και όλα θα είναι μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα τα δρομολογήσεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Ταύρε μου. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, οπότε φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, Δίδυμε, και μην κάνεις πίσω σε οτιδήποτε. Ο Άρης σήμερα που μπαίνει στον Τοξότη, σε ευνοεί, γι’ αυτό βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με προγραμματισμό και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις, ότι στην πορεία θα πετύχεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμέ μου, να χαλαρώσεις, να δεις πολλές καταστάσεις θετικά και να αφιερωθείς στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, σήμερα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, διότι θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, καθώς έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα δώσεις μεγάλη χαρά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Καρκίνε. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί σήμερα να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης που σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, Λέων, σε ευνοεί και η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα, που θέλουν ξεκαθάρισμα, και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε όμως να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Λέων, αλλά φρόντισε να πάει πολύ καλύτερα με την ευγενική συμπεριφορά και με τη διαλλακτικότητα που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, Παρθένε, και σε προειδοποιεί να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, ώστε να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ, να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, αφού θα το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, Παρθένε, αφού είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Παρθένε, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Θα διατηρείς την ανεξαρτησία σου, Ζυγέ, και θα βλέπεις με πολύ ελεύθερο μάτι κάποια ζητήματα. Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, διαφορετικά θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, Ζυγέ, και φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, απόφυγε σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να τα προλάβεις όλα. Με προσεκτικότερο προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να αισθάνεσαι ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, μπορεί να πάει και καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πάρα πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σου, Τοξότη, οπότε πρέπει να δείξεις εμμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μη λες πράγματα που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Τοξότη, να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου, ώστε να περάσεις τη μέρα σου πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις βάλει μπρος από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αυτή είναι μια καλή ημέρα, Αιγόκερε, για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου πιο ψύχραιμα και θα τα υλοποιήσεις στο μέλλον με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί σήμερα να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Αιγόκερε, και σήμερα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα κινηθούν σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που παρασύρεσαι και κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σου έχω πει, Υδροχόε μου, ότι η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη ζωή σου. Υπάρχει λίγη ρουτίνα στην ζωή σου, επειδή όλα είναι σωστά προγραμματισμένα, έστω κι αν κάποια πράγματα δεν ελέγχονται απόλυτα από εμάς. Δεν είναι ασυνήθιστο αυτό το φαινόμενο. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ούτε να ανυπομονείς, επειδή κάποια πράγματα ξεφεύγουν λίγο σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Υδροχόε, προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, δε θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αλλαγές, που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ, ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και θα φέρει ανυπομονησία. Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία, σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, επειδή έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο, μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα αποφασίσεις, να είναι πολύ μελετημένες για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις να χαλαρώσεις λίγο από την καθημερινότητα που σε αγχώνει αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ