Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ στο β κύκλο που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 25-26

Επεισόδιο 25

H Στέλλα συνεχίζει να πιστεύει πως κάτι τρέχει με τη Σάντυ και τον Μανώλη. Ο Τίμος αποφασίζει να αναλάβει δράση για να σαμποτάρει το ζευγάρι, φέρνοντας, όμως, αναστατώσεις και προβλήματα στη δουλειά του Μανώλη.

Ο Μπίλυ δεν αντέχει άλλο στο κρατητήριο και είναι έτοιμος να υπογράψει την ενοχή του με αντάλλαγμα μια πολύτιμη πίτσα πεπερόνι. Όμως, μια απρόσμενη αποκάλυψη μπορεί να φέρει το τέλος στα προβλήματα του Μπίλυ και της Ρόζας. Ο κατ’ οίκον περιορισμός της Νενέλας την έχει φέρει στα όρια της παράνοιας.

Ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να την κάνει να ξεπεράσει την αιχμαλωσία της παραδίδοντάς της μαθήματα για να γίνει σωστή «γιαγιά»! Η πίεση της Ιφιγένειας προς τον Λεωνίδα εντείνεται ακόμα περισσότερο, φέρνοντας τον Λεωνίδα σε αδιέξοδο.

Επεισόδιο 26

Ο Μανώλης και η Σάντυ αποφασίζουν να χωρίσουν με τη Στέλλα και τον Τίμο για να είναι επιτέλους επίσημα μαζί. Θα τα καταφέρουν όντως αυτή τη φορά ή τους περιμένει πάλι κάποια απρόσμενη έκπληξη; Ο Μπίλυ, μετά το τεστ εγκυμοσύνης που βρήκε, είναι σίγουρος ότι η Ρόζα είναι έγκυος.



Ζητάει λοιπόν τη βοήθεια των αδελφών της για να δει πώς θα το διαχειριστεί! Ο Πέτρος κι ο Ζαγανιάρης αποφασίζουν να φέρουν κοντά τις δυο αδελφές, τη Σουζάνα και την Τίνα, πιστεύοντας ότι έτσι θα γεφυρώσουν το χάσμα τους και θα αρχίσουν πάλι να μιλάνε μεταξύ τους. Και τώρα η Τίνα θα πρέπει να βρεθεί στο ίδιο εστιατόριο και ως Σουζάνα και ως Τίνα!

Η Ιφιγένεια έρχεται στο σπίτι του Λεωνίδα χωρίς να το ξέρει αυτός και γνωρίζεται με την Τάνια…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

20 ΕΔΩ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

23 ΕΔΩ

24 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Μην Ψαρώνεις fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. “Προειδοποιητικό μήνυμα για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις...