Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Δείτε τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14

Επεισόδιο 13

Η Τζένη συνειδητοποιεί ότι, για άλλη μια φορά, έπεσε θύμα της κοροϊδίας του Αριστείδη. Αποφασίζει ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά. Παίρνει με το μέρος της την Αγγελική και προσπαθούν να σκεφτούν έναν τρόπο να εκδικηθούν τον Αριστείδη. Για το σχέδιό τους, θα χρειαστούν όμως και τη Λίζα.

Παράλληλα, η Κλάρα αναλαμβάνει “μάνατζερ” του Νεκτάριου και προσπαθεί να τον κάνει “πρώτο όνομα”. Η Σίσσυ ετοιμάζει πυρετωδώς την “εναλλακτική” σχολική παράσταση, ενώ η Δώρα αιφνιδιάζεται όταν ξαφνικά μαθαίνει από τον Θανάση ότι ο Τάσος και η Αγγελική πρόκειται να χωρίσουν…

Επεισόδιο 14

Η Αγγελική, η Τζένη και η Λίζα αποφασίζουν να εκδικηθούν όλες μαζί τον Αριστείδη. Καταστρώνουν το σχέδιο τους με τη βοήθεια και της Σίσσυ και στήνουν παγίδα στον Αριστείδη σε ένα ξενοδοχείο.

Παράλληλα, η Δώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το τι σχεδιάζει η Τζένη και προσπαθεί να τη σταματήσει, ενώ ο Τάσος φαίνεται να παίζει έναν πολύ περίεργο ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία.



Την ίδια στιγμή η Κλάρα έχει αναλάβει να κάνει ακόμη πιο δημοφιλη τον «Τάκη Αστέρη» προσπαθώντας συγχρόνως να του αλλάξει και ρεπερτόριο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

8-9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook στη σελίδα Κρατάς Μυστικό Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ