Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ στο β΄κύκλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83

Επεισόδιο 81

Ενώ ο Νίκος συλλαμβάνεται, ο Αργύρης με την αναπάντεχη εξαφάνισή του, κάνει το περιβάλλον του και κυρίως την Κάτια να ανησυχούν.Η Μαρίνα προσπαθεί να είναι δίπλα στον Μιχάλη, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του, ενώ η Ιωάννα φεύγει μόνιμα εκτός Αθηνών σε μια προσπάθεια να ξεχάσει τα τελευταία τραγικά γεγονότα. ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83

Η Κάτια μιλάει ανοιχτά στη Μάρθα και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας που θεωρεί πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί. Η Μάρθα εξακολουθεί να κινείται παρασκηνιακά, εξασφαλίζοντας στον Νίκο έναν από τους καλύτερους δικηγόρους.

Ο Χατζής αρχίζει να κάνει δύσκολη της ζωή της Μαρίνας στην εταιρία, ενώ προχωράει το σχέδιό του να απομακρύνει την Μαρίνα από τον Μιχάλη οριστικά.

Επεισόδιο 82

Ο αστυνόμος, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια για την απαγωγή της Κάτιας, την φέρνει επίτηδες αντιμέτωπη στο τμήμα με τον Νίκο. Η Μαρίνα μαθαίνει πως ένας εξαιρετικά πετυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου και αναρωτιέται πώς μπορεί να έγινε αυτό.ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83

Ο Κωστής προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει, όμως η Κλειώ νιώθοντας προδομένη του ζητά να χωρίσουν. Ο Γιώργος προβληματίζεται για το αν πρέπει να αποκαλύψει στον Μανώλη την ύπαρξη της μητέρας του. Ο Αντρέας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στην Ρένα, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο της για να πάρει το παιδί από τον Δημήτρη.

Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει και η Κάτια αποφασίζει να επισκεφτεί το δικηγόρο του Νίκου. Όταν, όμως, φτάσει στο γραφείο του θα έχει μια απρόβλεπτη συνάντηση.

Επεισόδιο 83

Η Κάτια αναγκάζεται να πάει να μείνει στην έπαυλη με την Έλλη και τα παιδιά. Η Μαρίνα εξομολογείται στο Μιχάλη το σχέδιό της σε περίπτωση που ο Νίκος αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα.



Η Μάρθα νιώθει ότι η σχέση της με τη Μαρίνα αναθερμαίνεται, ενώ ζητάει από το Νίκο να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην προδώσει το μυστικό της Μαρίνας.ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 81-82-83

Εν τω μεταξύ, το επισκεπτήριο της Μαρίνας στο Νίκο, έχει μια αναπάντεχη εξέλιξη.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 84-85 ΕΔΩ 86-87-88 ΕΔΩ

89-90 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Β ΚΥΚΛΟΥ

73 ΕΔΩ

74 ΕΔΩ

75 ΕΔΩ

76-77 ΕΔΩ

78-79-80 ΕΔΩ

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ