Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 58-59-60-61

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ που βλέπουμε στον Alpha

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 58-59-60-61

Επεισόδιο 58

Η Ηλέκτρα προσπαθεί να καθησυχάσει το Χρήστο που έχοντας λάβει ανώνυμο απειλητικό σημείωμα, πηγαίνει στην αστυνομία. Ο Κων/νος καλεί τον Ηλία να του μιλήσει και με μια κίνηση έκπληξη, του ζητάει ν’ αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας. Με τη βοήθεια του Αποστόλη και της Νόρας, η αστυνομία βρίσκει το χαμένο κορίτσι. ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 58-59-60-61

 

Ο Παράσχος θεωρείται πλέον φυγάς κι αναζητείται, γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Λαμπρινή. Ο Φώτης ενημερώνει το Γιώργο πως το υλικό που βρέθηκε στην καλύβα, αποδεικνύει πως η Άννα υπήρξε ένα από τα θύματα του Άγγελου Πετρόπουλου.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα καλεί την Άννα και τον Χρήστο για φαγητό αλλά η απουσία της πρώτης φέρνει σε σύγκρουση το ζεύγος Δούκα.

Επεισόδιο 59

Μετά τη σύλληψη του Σταύρου, τα μέλη της συμμορίας φοβούνται για τις αποκαλύψεις. Η Αντιγόνη μαθαίνει από τον Ηλία πως ο Κων/νος του παραχώρησε τον έλεγχο της εταιρίας και σπεύδει πιστεύοντας πως θα διορθώσει τη ζημιά. Ο Κων/νος τη διώχνει, εξακολουθώντας να την κατηγορεί για τον θάνατο του Λύσανδρου. ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 58-59-60-61

Ο Δημήτρης ρωτάει ξανά τη Φρόσω πόσο βέβαιη είναι πως η Άννα είναι η πραγματική του μητέρα, ενώ η Ηλέκτρα προσπαθεί για δεύτερη φορά να πείσει το Χρήστο πως οι απειλές που δέχεται είναι το έργο κάποιου τρελού και δεν έχει λόγο ν’ ανησυχεί.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα ζητάει από τον Κων/νο να προσπαθήσουν να κάνουν ένα μωράκι, όπως η Άννα με το Χρήστο.

Επεισόδιο 60

Η γυναίκα που κρατάει την Άννα καλείται για κατάθεση, γεγονός που δίνει στην Άννα την ευκαιρία να προετοιμάσει την απόδραση της. Ο Χρήστος με τον Νίκο βρίσκουν γραμμένη έξω από το σπίτι τους με μπογιά τη φράση «ΜΑΚΡΙΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ».

Μετά την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου για τον τρόπο που πέθανε ο Λύσανδρος, η Μάγδα έρχεται στα όρια της και φέρνει στο φως ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος.

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα επιμένει και διεκδικεί επίμονα από τον Κων/νο ένα παιδί. ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 58-59-60-61

Επεισόδιο 61

Η Άννα καταφέρνει να αποδράσει, κλειδώνοντας τη γυναίκα στο υπόγειο. Ταυτόχρονα, ο Αποστόλης βρίσκεται στο δάσος ψάχνοντας να εντοπίσει τον Παράσχο. Ο Σταύρος αφήνεται ελεύθερος μετά τη λήξη του 48ώρου και διαπιστώνει πως το σχέδιό του είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα.



Ο Ηλίας ζητάει εξηγήσεις από τη Μάγδα για το μυστικό που του αποκάλυψε σχετικά με τον Λύσανδρο, ενώ την ίδια στιγμή η Ηλέκτρα κι ο Χρήστος παίρνουν επιτέλους την απόφαση να μιλήσουν στα παιδιά τους και σε όλους για τη σχέση τους. ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 58-59-60-61

Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με ένα δικαστικό θέμα που έχει να κάνει με το παρελθόν του στο σώμα.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 62-63 ΕΔΩ 64-65 ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

51 ΕΔΩ

52 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

54 ΕΔΩ

56-57 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Έρωτας Μετά fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Αυτή η πληροφορία θ’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τον Παύλο…

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Κατερίνα βρίσκει τρόπο να μπει στο αρχοντικό των Βρεττών και να ψάξει για...