Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 508 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 508

Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ μιλάνε στο τηλέφωνο. Η Μελέκ αναρωτιέται αν η Ζεϊνέπ συνάντησε ή μίλησε με τον Σελίμ αλλά η Ζεϊνέπ βρίσκει πρόφαση πως τη φωνάζει το αφεντικό της και κλείνει το τηλέφωνο. Η Αλιγιέ σοκάρεται από την παράνοια της Αρζού στο κοιμητήριο. Λέει στη Μελέκ πως ίσως εκείνη είναι υπεύθυνη για τη φονική φωτιά.

Η Μελέκ της λέει πως αυτό είναι μια υπερβολή μιας και έχασε την κόρη της στη φωτιά αλλά η Αλιγιέ επιμένει στη σκέψη της. Η Αρζού αρνείται να υπογράψει τα έγγραφα της Γκόντζα και έτσι εκείνη αποφασίζει να δείξει τα χαρτιά σχετικά με τη φωτιά στην οικογένεια Εμίρογλου. Ο Ουμίτ προσπαθεί να την εμποδίσει και την κυνηγάει με το αυτοκίνητό του.

 

Η Γκόντζα αναπτύσσει ταχύτητα και έχει ένα ατύχημα. Ο Ουμίτ πιστεύει πως είναι νεκρή και φεύγει. Ο Ερκούτ προσπαθεί να βρει την Γκόντζα. Θέλει να τη σταματήσει και εκείνος πριν δώσει τα χαρτιά στην οικογένεια Εμίρογλου. Βλέπει το αυτοκίνητο της Γκόντζα και καλεί ασθενοφόρο. Η Γκόντζα δεν έχει τις αισθήσεις της αλλά κάποια στιγμή ψιθυρίζει το όνομα του Ουμίτ. Ο Ερκούτ ψάχνει το αυτοκίνητο αλλά δεν βρίσκει τα χαρτιά σχετικά με τη φωτιά. Πιστεύει πως τα πήρε ο Ουμίτ.

Ο Σελίμ λέει τα πάντα στην Αλιγιέ και τη Μελέκ και πως πιστεύει τον Γιουσούφ. Τους δείχνει επίσης τα διαβατήρια και τα πλαστά έγγραφα. Η Μελέκ έχει αμφιβολίες αλλά ο Σελίμ εμπιστεύεται τον Γιουσούφ. Τους λέει πως δεν σκοπεύει προς το παρόν να πάει στην αστυνομία γιατί έχει ένα σχέδιο.

Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού ψέματα πως δεν έχει τα έγγραφα γιατί η Γκόντζα είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της. Ο Ουμίτ κρύβει τα χαρτιά στο δωμάτιο του γιατί αν και αγαπάει την Αρζού δεν την εμπιστεύεται. Η Ασουμάν δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Τηλεφωνεί στον Ερκούτ αλλά δεν απαντάει.



Η Ασουμάν πηγαίνει στο κτήμα. Ο Σελίμ μαθαίνει για το ατύχημα της Γκόντζα. Η Ασουμάν καταλαβαίνει πως ο Ερκούτ θα είναι στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί λένε στον Ερκούτ πως η Γκόντζα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Ερκούτ είναι θυμωμένος και ορκίζεται να κάνει τον Ουμίτ να πληρώσει…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

504 ΕΔΩ

505 ΕΔΩ

506 ΕΔΩ

507 ΕΔΩ

509-510 ΕΔΩ

511-512 ΕΔΩ

513-514-515 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ