Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 499 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 499

Ο φίλος δικηγόρος του Γιουσούφ ετοιμάζει ένα φάκελο για εκείνον και ζητάει από τον αστυνομικό να τον παραδώσει στον εισαγγελέα. Οι εφευρέσεις της Ελίφ και του Ταϊλαν είναι οι καλύτερες στην τάξη τους και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν το σχολείο τους στον τελικό διαγωνισμό.

Κάποιοι μαθητές από άλλη τάξη όμως εκφοβίζουν τα δύο παιδιά. Ο Γιουσούφ αφήνεται ελεύθερος. Ο φίλος του Ορχάν του ζητάει να ηρεμήσει και του υπόσχεται να αποκαταστήσουν το όνομα του στην οικογένεια Εμίρογλου.

Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι στο λιμάνι και ετοιμάζονται να φύγουν με μια βάρκα αλλά τους πιάνει η αστυνομία. Μεταφέρονται στο τμήμα για κατάθεση.

Η Μελέκ λυπάται όταν βλέπει πως ο Γιουσούφ είναι ελεύθερος αλλά χαίρεται όταν μαθαίνει πως συνελήφθη η Αρζού. Ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Ουμίτ τους βλέπει και προσπαθεί να κρυφτεί. Η Μελέκ λέει στους αστυνομικούς για την απαγωγή και τη φωτιά αλλά της ζητάνε αν έχει αποδείξεις για όσα λέει. Η Αρζού αφήνεται ελεύθερη και συναντάει ξανά τον Ουμίτ.



Τώρα δεν φοβούνται την αστυνομία μετά από πολλές εβδομάδες. Οι φόβοι όμως της οικογένειας Εμίρογλου αυξάνονται επειδή ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι ελεύθεροι…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

494 ΕΔΩ

495 ΕΔΩ

496 ΕΔΩ

497 ΕΔΩ

498 ΕΔΩ

500 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...