Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 497 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 497

Η Ελίφ πιστεύει ότι ο Γιουσούφ είναι στη φυλακή εξαιτίας της οικογένειάς της. Η οικογένεια όμως εξακολουθεί να πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι κακός και πως η Ελίφ παραπλανήθηκε από εκείνον. Η Αρζού επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας του Ουμίτ και εκείνος της λέει πως πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Η Αρζού δεν θέλει πια να φύγουν από τη χώρα. Ο Ουμίτ προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο και η Αρζού είναι σε δίλημμα. Ζητάει από τον Ουμίτ λίγο χρόνο για να σκεφθεί. Εκείνη τη στιγμή της τηλεφωνά η Ασούμαν και της λέει πως η Γκόντζα μένει στο σπίτι της και πουλάει τα πράγματα, που ανήκαν στον Νετζντέτ. Όταν το ακούει αυτό η Αρζού τρελαίνεται από θυμό και κατευθύνεται στο σπίτι της.

Ο Σελίμ θυμάται τις ανησυχίες της Μελέκ σχετικά με τον Ουμίτ και οι υποψίες τους αυξάνονται για τον συνεργάτη του. Η Μελέκ αποφασίζει να στείλει την Ελίφ σχολείο ξανά αν και φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό.



Ο Γιουσούφ στη φυλακή βλέπει στο όνειρό του τη Μελέκ να του λέει πως τον πιστεύει. Μετά το σχολείο, η Ελίφ, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δει τον Γιουσούφ. Όταν η Αρζού φτάνει σπίτι της, τη συλλαμβάνει η αστυνομία…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

493 ΕΔΩ

494 ΕΔΩ

495 ΕΔΩ

496 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ