Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 496 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 496

Η Αρζού μένει ακόμη με τον Ουμίτ στο σπίτι της μητέρας του. Η μητέρα του Ουμίτ της ζητάει να ετοιμάσει καφέ και η Αρζού δυσαρεστείται γιατί δεν έχει συνηθίσει να κάνει δουλειές. Ο Γιουσούφ βρίσκεται στη φυλακή αλλά η Μελέκ εξακολουθεί να μην νιώθει ασφαλής. Θέλει να κρατήσει την Ελίφ στο σπίτι όσο η Αρζού είναι κάπου εκεί έξω. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Του λέει πως ψάχνουν παντού την Αρζού και είναι θέμα χρόνου να τη βρουν.

Ο Σελίμ διαφωνεί με τη Ζεϊνέπ για το θέμα της δουλειάς της. Δεν θέλει η γυναίκα του να δουλέψει για έναν άνθρωπο που την απέλυσε και μετά την επαναπροσέλαβε. Η Ασουμάν εργάζεται πλέον ως υπηρέτρια της Γκόντζα και του Ερκούτ και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την τροπή, που πήρε η ζωή της. Τηλεφωνεί στην Αρζού και της λέει πως τα πράγματα άλλαξαν από τότε που έφυγε. Η Ασουμάν θέλει η Αρζού να επιστρέψει και να δει με τα μάτια της την κατάσταση.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί συνεχώς στον Ουμίτ. Ο Ουμίτ τελικά απαντάει και του λέει πως η μητέρα του είναι πολύ άρρωστη. Όταν ο Σελίμ κλείνει το τηλέφωνο θυμάται ότι πριν λίγες εβδομάδες του είχε πει ότι η μητέρα του πέθανε και τον παρηγορούσε.



Η Ελίφ ακούει όσα συζητάει η οικογένεια για τον Γιουσούφ. Παρεμβαίνει και τους λέει πως ο Γιουσούφ δεν είναι ένοχος. Θέλει να τους πείσει αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει την Γκόντζα και τον Ερκούτ να μπαίνουν. Εκείνη τη στιγμή ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι της μητέρας του γιατί υποψιάζεται πως τα σχέδια τους και η συνεργασία τους κινδυνεύουν…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

492 ΕΔΩ

493 ΕΔΩ

494 ΕΔΩ

495 ΕΔΩ

497 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ο Παύλος ξεκινά μαθήματα με τη Βασιλική και εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον τα αληθινά...