Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 495 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 495

Η Ασουμάν παίρνει τα χρήματα, που ήθελε για να κάνει επίδειξη στις φίλες της από τη Ράμπια. Η Ζεϊνέπ μιλάει στον Μουράτ για το τι έχει συμβεί με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και τον Σελίμ. Ο Μουράτ πιστεύει πως ο Γιουσούφ είναι ένας καλός άνθρωπος. Η Ράμπια τηλεφωνεί στον Ερκούτ και τον ενημερώνει για την υγεία της Ασουμάν. Ο Ερκούτ καταλαβαίνει όμως πως η Ασουμάν πήρε με ψέματα τα χρήματα από τη Ράμπια.

Ο Βεϊσέλ πιστεύει και αυτός στην αθωότητα του Γιουσούφ και πως όλα είναι μια μεγάλη παρεξήγηση. Η Ασουμάν καλεί τις φίλες της στο σπίτι της Αρζού και τους κάνει επίδειξη αλλά ξαφνικά εμφανίζονται ο Ερκούτ και η Γκόντζα.




Η Ασουμάν νιώθει απαίσια και μεγάλη ντροπή. Η Γκόντζα θέλει να την πετάξουν έξω αλλά ο Ερκούτ της αλλάζει γνώμη. Της επιτρέπουν να μείνει για λίγες μέρες. Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν πληροφορίες για την Αρζού αλλά η Ασουμάν δεν έχει και πολλά να πει.

Ο Γιουσούφ είναι υπό κράτηση και θα μείνει στη φυλακή για λίγο καιρό. Η Μελέκ και ο Σελίμ είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη και ενημερώνουν την Ελίφ. Η Ελίφ προσπαθεί να τους πει ότι ο Γιουσούφ είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν την παίρνουν στα σοβαρά…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

492 ΕΔΩ

493 ΕΔΩ

494 ΕΔΩ

496-497 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2024 Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες...