Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 (VIDEO)

Δείτε σε video τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Ο Ιάκωβος, μετά την εξαφάνιση του φακέλου με τα στοιχεία για το εμπόριο όπλων, υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα, ενώ οι τοκογλύφοι, που ζητάνε πίσω τα λεφτά τους από το Νικηφόρο, κλιμακώνουν τις απειλές, προσεγγίζοντας και τον Μάξιμο.

Την ίδια στιγμή η Άντρη, μετά τις εντολές του Στάμου, καταφέρνει να δημιουργήσει τόσο μεγάλα προβλήματα στον Λουκά, που κινδυνεύει να αποπεμφθεί από το νοσοκομείο, ενώ η Βάλια, έχοντας καταφέρει να το σκάσει από τις κυπριακές φυλακές, προσπαθεί δια θαλάσσης να μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και να φτάσει στη Ρόδο.

 

Την ίδια στιγμή, η Άννα ζητάει από το Θοδωρή, να καταγγείλει η Αριάδνη το Νικηφόρο για τον ξυλοδαρμό της, όμως εκείνη φοβάται τόσο, που αφήνει το σπίτι του Θοδωρή για άγνωστο προορισμό.

Κι ενώ η Ασπασία ξανασυναντά τον Ιάκωβο, η Βέρα, κάτω απ’τις πιέσεις της Δέσποινας, αποφασίζει να της δώσει τελικά το στικάκι…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

82 ΕΔΩ

83 ΕΔΩ

84 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Αστέρια στην Άμμο Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστροφή εισφορών, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ, σε χιλιάδες επαγγελματίες – Ποιοι πληρώνονται την Τετάρτη

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, πραγματοποιείται η πέμπτη από τις διαδοχικές καταβολές ποσού 4.174.489,98 ευρώ σχετικά με την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών κλάδων...