Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 82-83-84

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ που βλέπουμε στον Alpha.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 82-83-84

Επεισόδιο 82

Ο Νικηφόρος απειλεί να σκοτώσει τον θοδωρή και την Αριάδνη.Η Άννα όμως, μαζί με αστυνομικούς, μπουκάρουν στο σπίτι του και τον συλλαμβάνουν.Ο Αντρέας και ο Ίωνας βρίσκονται στην Αθήνα και ψάχνουν να βρουν την Λείλά

.Ο Μάξιμος δέχεται τηλεφώνημα από την αστυνομία και μαθαίνει ότι ο πατέρας του βρίσκεται στο κρατητήριο.Πηγαίνει εκεί και τότε ο Νικηφόρος του αποκαλύπτει το πραγματικό του σχέδιο.

Επεισόδιο 83

Ο Αντρέας περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο να εμφανιστεί η Λεϊλά αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν.Η Δειλά και η Σακίρα έχουν φτιάξει ένα καινούριο σχέδιο απόδρασης Η Αλεξία αποφασίζει να μιλήσει με την κυρία Δέσποινα.Της ζητά να αγοράσει αυτή τον ανεμόμυλο και να της tcv κάνει δώρο για το γάμο της.

Η Δέσποινα δείχνει να το σκέφτεται θετικά.Ο Μάξιμος όταν μαθαίνει τα νέα απογοητεύεται, ο διευθυντής του νοσοκομείου επιπλήττει τον Λουκά για τη λάθος δοσολογία που χορήγησε στον ασθενή.

Επεισόδιο 84

Ο Θοδωρής ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη ότι αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν λάθος και δεν πρέπει να ξαναγίνει.Πρέπει όλη τους η προσοχή να είναι στραμμένη στον στόχο τους να εκδικηθούν τον Απέργη.



Η Άννα έχει καταλάβει το σχέδιο του Νικηφόρου και αποφασίζει να μην παραπέμψει την υπόθεση στον Εισαγγελέα για να τον αφήσει ελεύθερο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

78 ΕΔΩ

79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

81 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Αστέρια στην Άμμο Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ