Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84

Ο Σωτήρης προσάπτει στη Χριστίνα ότι γουστάρει τον Βρανά γι’ αυτό δεν θέλει να τον εκδικηθεί και η Χριστίνα γίνεται έξαλλη μαζί του, ωστόσο το δίλημμά της παραμένει: θα συνεχίσει το σχέδιο εναντίον του Φίλιππου ή θα του τα πει όλα;

Ο Βρανάς πάντως της εξομολογείται όλη την αλήθεια για τον ψεύτικο θάνατό του και την επιστροφή του, επειδή είδε τον έρωτά της για εκείνον.

Στο μεταξύ, η Δάφνη λέει στον Στρατή ότι η σχέση τους έχει κακό κάρμα, ενώ του ζητάει να μην ξαναμπλέξει σε παρανομίες. Ο Στρατής της το ορκίζεται και ζητάει από την Πέγκυ να του βρει μια νόμιμη δουλειά.



Ο Μάνος μαθαίνει κι άλλα για τη μητέρα του από τον Βρανά και δεν ξέρει ποιον από τους δυο γονείς του να πρωτομισήσει, ενώ η Ξένια βάζει ντετέκτιβ, για να βρει τη μάνα του Μάνου.

Ένας Μάνος, που τσαντίζεται και με τη Σμαράγδα, αφού την ακούει να λέει ότι της αρέσει ο Θεοχάρης. Την ίδια στιγμή, η Κική φιλάει τον Αλέξη, ο Μάνος την Ξένια και ο Στρατής ανακαλύπτει από τον Ντίνο ότι ο Αλέξης έχει ένοχα μυστικά, που τον καίνε!

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

79 ΕΔΩ

80 ΕΔΩ

81 ΕΔΩ

82 ΕΔΩ

83 ΕΔΩ

85 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ο Παύλος ξεκινά μαθήματα με τη Βασιλική και εκδηλώνουν ο ένας στον άλλον τα αληθινά...