Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ: Η Ρήξη, η δίκη που φέρνει ανατροπές, ο γάμος και η εξομολόγηση

Συναρπαστικές εξελίξεις στα σημερινά επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

O Λουκάς με την Σμαράγδα απογοητεύονται από τα νέα….

Μετά από μια νύχτα πάθους, ο Μάρκος με την Ναυσικά κάνουν μια αναδρομή στον γάμο τους και στους λόγους που χώρισαν. Τα πράγματα αρχίζουν και πάλι να πηγαίνουν καλά για τον Έκτορα και τη Στέλλα και το ζευγάρι δείχνει πιο δεμένο από ποτέ.

Ο Σπύρος με την Ιφιγένεια αγοράζουν βέρες και όλα προχωράνε κανονικά προς τον γάμο. Λίγο αργότερα όμως η Ιφιγένεια έρχεται σε μεγάλη ρήξη με τους γονείς της και τους λέει ότι δεν τους θέλει στην τελετή!



Στο τέλος, ο Μιλτιάδης, οργισμένος από την κατάσταση, λέει στην Ιφιγένεια πως κανένας από την οικογένεια δεν θα παραβρεθεί σε αυτόν τον γάμο. Η δίκη ξεκινά και στο εδώλιο του μάρτυρα ανεβαίνουν ο Νικηφόρος, ο Μάρκος, η Ναυσικά και ο Άκης.

Η Ρωξάνη, σε μια στιγμή απόγνωσης, λέει στην Εύα ότι θέλει να χωρίσει με τον Μιχαήλ! Οι απαγωγείς ενημερώνουν την Ηλιάνα πώς τα υποτιθέμενα λύτρα δόθηκαν και θα την αφήσουν ελεύθερη…

Οι απαγωγείς αφήνουν ελεύθερη την Ηλιάνα σε μια ερημική περιοχή της Κέρκυρας, αλλά ούτε ο Άκης ούτε ο Δημήτρης, δείχνουν να γνωρίζουν για την απαγωγή και ούτε έχουν δώσει λύτρα, γεγονός που εμποδίζει την Ηλιάνα να τους πει γι΄ αυτό, φοβούμενη πως θα την ξανακλείσουν στην ψυχιατρική κλινική.

Στο μεταξύ, η Αγγελική εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τον Οδυσσέα και την Έρση, εξυπηρετώντας τα σχέδια της Ηλιάνας. Ο Άκης και η Ναυσικά χάνουν στο δικαστήριο και είναι έξαλλοι με τον Μάρκο που χρησιμοποίησε ψευδομάρτυρες, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα για να το αποδείξουν.



Ο Μιλτιάδης και η Κατερίνα, σκασμένοι που δεν μπόρεσαν να μεταπείσουν την Ιφιγένεια επιστρέφουν στην Αθήνα, ενώ στην Κέρκυρα η Ιφιγένεια συνεχίζει ακάθεκτη τις προετοιμασίες για τον γάμο, τον οποίο μάλιστα επισπεύδει. Ο Σίμος και η Σμαράγδα έρχονται ακόμα πιο κοντά με εξομολογήσεις για τη ζωή τους….

Η Ηλιάνα απελπισμένη από όσα της έχουν συμβεί εξομολογείται στον Αλέκο το γεγονός της απαγωγής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ