Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Συμβόλαιο θανάτου για τον Νικηφόρο! Ο Έκτορας δίνει εντολή δολοφονίας

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Μάρκος ζητάει από τη Ναυσικά να κάνουν ανακωχή προκειμένου να σταθούν στον Οδυσσέα στη δύσκολη φάση που περνάει.Ο Μιλτιάδης μαθαίνει για το χρέος της Κατερίνας στην πιστωτική και γίνεται έξαλλος.

O Έκτορας συνεχίζει να ερευνά ποιος τον πυροβόλησε πριν 2 μήνες και πάει σε ένα γυμvαστήριο για να συναντήσει κάποιον που ξέρει πολλά γι’ αυτή την υπόθεση.

 

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ συναντιέται ξανά με τη Λουκία κρυφά από τη Ρωξάνη, γιατί νιώθει ότι είναι η μόνη που τον καταλαβαίνει από τη στιγμή που ζούνε το ίδιο δράμα. Επίσης, ένας ακόμα μεγάλος καβγάς με τη Ρωξάνη θα επιβαρύνει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους.

Ο Νικηφόρος με τον Μάρκο περνάνε στην αντεπίθεση κι αρχίζουν να «λαδώνουν» προκειμένου να βγάλουν άδεια λειτουργίας για το εργοστάσιό τους.

Την ίδια στιγμή ο Έκτορας φτάνει κοντά στο να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του.Ο νεαρός δικηγόρος πλευρίζει έναν άνθρωπο – κλειδί που αφορά την υπόθεση του πυροβολισμού του.

Ο Έκτορας κάνει την επαφή με το κύκλωμα των δολοφόνων και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει την αλήθεια.Κινούμενος με μεθοδικότητα και με την βοήθεια του Τάσου βρίσκει το κύκλωμα που ανέλαβε το συμβόλαιο θανάτου του.Έτσι δεν αργεί να φτάσει στον Μητροφάνη.



Ο Έκτορας έρχεται σε επικοινωνία με τον Μητροφάνη και του ζητάει να αναλάβει ένα συμβόλαιο θανάτου.

Ο Έκτορας προχωράει ακόμα πιο βαθιά στο κύκλωμα και διαλέγει ως στόχο για «ψεύτικη – μπλόφα» δολοφονία τον ξάδερφό του τον Νικηφόρο!

Αυτό σημαίνει ότι ο Νικηφόρος μπαίνει στο στόχαστρο του Φοίβου, που ετοιμάζεται για μια ακόμα δουλειά…

Ποιος θα παγιδέψει ποιον;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ