Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θρίλερ με πτώμα σε χωριό του Δομοκού

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με την ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη το μεσημέρι του Σαββάτου (7/12) στο χωριό Μαντασιά Δομοκού.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, δύο διερχόμενοι αλλοδαποί αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία να προέρχεται από σπίτι, που διέμενε 72χρονος κάτοικος της περιοχής. Οι δύο αλλοδαποί έσπευσαν να κοιτάξουν από το παράθυρο, ενώ χτύπησαν και την πόρτα που ήταν κλειδωμένη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΑΤ Δομοκού και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Εκεί, αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, καθώς από το πτώμα είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκαλα του και κομμάτια από τα ρούχα του.

Εξαιτίας της κατάστασης του πτώματος ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή.

Ρεπορτάζ του LamiaReport αναφέρει ότι νεκρός πρέπει να βρισκόταν εκεί πιθανόν από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν τον είχε αναζητήσει. Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, αλλά φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Μαρτυρίες κατοίκων του χωριού υποστηρίζουν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν ότι κι αυτή τη φορά βρισκόταν εκτός.
Μία μαρτυρία, ωστόσο, περιπλέκει την υπόθεση, καθώς ισχυρίζεται ότι ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι δική του η σορός, η οποία όπως αναφέρει το LamiaReport βρισκόταν εκεί μήνες.

Απάντηση και σε αυτό το ερώτημα, όπως και για τα αίτια θανάτου, αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές αναλύσεις οι οποίες παραγγέλθηκαν από το ΑΤ Δομοκού που ανέλαβε την προανάκριση.

Πηγή: LamiaReport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ