Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ: Tζαν και Σανέμ προσπαθούν να είναι χώρια ή μαζί;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Η Σανέμ αποφασίζει να γίνει ευτυχισμένη και χωρίς τον Τζαν. Η πρώτη της κίνηση είναι να ξαναθυμηθεί τα όνειρά της και να ξαναρχίσει το γράψιμο.

Τη βραδιά της παρουσίασης της νέας καμπάνιας φθάνει και η Σανέμ αισθάνεται πολύ περίεργα, αφού αυτή θα είναι η τελευταία της παρουσίαση. Η παρουσία της Πολέν έρχεται να κάνει τα πράγματα δυσκολότερα.

Ωστόσο, λέει στη Λεϊλά ότι θέλει να κάνει ακόμα μια προσπάθεια για να πείσει τον Τζαν να μη φύγει. Δεν ξέρει ότι κάποιος ακούει τα σχέδια της και θα κάνει ότι μπορεί για να τα ανατρέψει…

Η παρουσίαση δίνει την ευκαιρία στη Σανέμ να αυτοσχεδιάσει και να μιλήσει με τον τρόπο της στον Τζαν. Εκείνος ανταποκρίνεται, ενώ ο Εμρέ λίγα λεπτά αργότερα ρίχνει τους δύο ερωτευμένους τον έναν στην αγκαλιά του άλλου. Μόνο που η «κακιά» μάγισσα καραδοκεί!



Την επόμενη μέρα ο Τζαν, η Σανέμ, ο Γιήτ και η Πολέν συναντιούνται στην είσοδο του κτιρίου που βρίσκεται η “Υπέροχη Ιδέα” και σύντομα θα φιλοξενεί και τον εκδοτικό οίκο του Γιήτ. Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...