Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ: Η θλίψη γίνεται αιτία να χτυπήσει τη Σανέμ ένα αυτοκίνητο!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Μετά την απόφαση του Τζαν να δεχτεί την πρόταση της Πολέν και να φύγει στο εξωτερικό, η Σανέμ αισθάνεται πως δεν έχει καμία θέση στην «Υπέροχη Ιδέα».

Παρά τις προσπάθειες που κάνουν όλοι για να της αλλάξουν γνώμη, η κοπέλα υπογράφει την παραίτησή της και τη δίνει στον Εμρέ. Οι συνάδελφοι αποχαιρετούν με θλίψη τη Σανέμ, ενώ η μόνη που χαίρεται είναι η Χιουμά, η οποία σπεύδει να ενημερώσει για τις εξελίξεις την Πολέν.

Ο Τζαν δε σταματά να σκέφτεται όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε εκείνον και τη Σανέμ τον τελευταίο καιρό. Το ίδιο συμβαίνει και στη Σανέμ, η οποία απορροφημένη από τις σκέψεις της προσπαθεί να περάσει το δρόμο χωρίς να κοιτάξει και τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο!

Ο γοητευτικός νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου επιμένει να μεταφέρει τη Σανέμ στο νοσοκομείο, ενώ η είδηση του ατυχήματος γίνεται γνωστή αστραπιαία και φθάνει και στ’ αυτιά του Τζαν!



Ενώ η Σανέμ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο οδηγός που τη χτύπησε δε φεύγει στιγμή από το πλάι της. Αυτό θέλει να κάνει και ο Τζαν που φθάνει τρέχοντας να δει τι συνέβη στην κοπέλα και δεν μπορεί να κρύψει την αγανάκτηση του που ο δε λέει να φύγει από κοντά της. Η Σανέμ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να δείξει στον Τζαν ότι μετά την απόφασή του να φύγει δεν έχει καμιά δουλειά να είναι δίπλα της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ