Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού: Ενδείξεις για εμπρησμό

Ενδείξεις εμπρησμού εντόπισαν οι Αρχές στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, επί της λεωφόρου Συγγρού, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Πέμπτη και έθεσε σε κίνδυνο τους επισκέπτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν μπιτόνια πάνω στα κρεβάτια του δωματίου απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά ενώ εντοπίστηκαν και λιωμένα μπιτόνια.

Ήδη, στο σημείο βρίσκεται η ομάδα αντιμετώπισης εμπρησμών που διερευνά την υπόθεση.

Τρεις τραυματίες
Συνολικά 20 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από το το ξενοδοχείο, εκ των οποίων τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, λόγω των πυκνών καπνών που γέμισε το κτήριο.

Πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, ο οποίος επιπλέον έχει και κάταγμα στο πόδι, το οποίο υπέστη πιθανότατα πάνω στον πανικό του.

Από τους απεγκλωβισθέντες, οι τρεις κατέβηκαν μέσω κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν με την βοήθεια των πυροσβεστών από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται ότι άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο έσπευσαν αρχικά 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Πηγή: cnn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...