Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: “Η Όλγα δεν θέλει να ασχοληθεί με τον…”! spoiler από τη Γωγώ Καρτσάνα

Η Όλγα δεν θέλει να ασχοληθεί με τον…”! Η Γωγώ Καρτσάνα έκανε το απόλυτο spoiler για το “Έρωτας Μετά”! Αποκαλύψεις – βόμβα από την πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς!

Τη γνωρίσαμε ως «σουσουράδα», όπως την αποκαλούσε ο Χαμπέας στην κωμική σειρά «Το σόι σου», αλλά τη φετινή σεζόν η Γωγώ Καρτσάνα υποδύεται μια γυναίκα-αράχνη. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ερωτική, δραματική σειρά του ALPHA «Ερωτας μετά» και μιλά στο TV24 για το… ποιόν της ηρωίδας της!

Μας είχατε συστηθεί ως Αλίνα μέσα από την κωμική σειρά «Το σόι σου» και ξαφνικά είδαμε μια εντελώς διαφορετική Γωγώ.

«Εχουμε και αυτή την πλευρά, της γυναίκας-αράχνης. Ήταν ωραία η αλλαγή από την κωμωδία στο δράμα. Αλλά και ο ρόλος είναι πολύ διαφορετικός».

Ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού όταν σας είδε ως Όλγα;

«Αρχικά πολύς κόσμος δεν κατάλαβε ότι είμαι η Αλίνα από “Το σόι σου”. Χάρηκα πολύ που δεν με αναγνώρισαν από τον προηγούμενο ρόλο, γιατί αυτό σημαίνει ότι υπήρξε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από μένα. Πάντως τα σχόλια είναι θετικά. Μου λέει ότι τους αρέσει περισσότερο αυτός ο χαρακτήρας από εκείνον της Αλίνας».

 

Τώρα που έχετε γνωριστεί καλύτερα με την Όλγα, τι εντύπωση έχετε για εκείνη;

«Τη συμπαθώ πολύ, γιατί είναι από τις γυναίκες που θα ήθελες να είσαι αλλά δεν γίνεται. Είναι πολύ ωραίο να υποδύεσαι μια τύπισσα που δεν μπορείς να είσαι. Είναι πολύ έξυπνη, χειριστική και ό,τι θέλει το πετυχαίνει με τον δικό της τρόπο. Έχει κι αυτή τις ρωγμές της, που εμφανίζονται στη συνέχεια και γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα η περίπτωσή της».

Πώς έγινε τόσο αδίστακτη;

«Μεγάλωσε σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Ο πατέρας της τη βίασε και η μητέρα της μπήκε σε ψυχιατρική κλινική. Μεγάλωσε μόνη από μικρή και η ζωή την οδήγησε στο να γνωρίσει κάποιους ανθρώπους, να ζήσει αλήτικα και να μπει σε πιο σκοτεινά μονοπάτια».

Η εμφάνιση του Παπαδόπουλου στη ζωή της αλλάζει τον χαρακτήρα της προς το καλύτερο;

«Έχει τσιμπηθεί αρκετά μαζί του και γίνεται πάλη μέσα της, γιατί θέλει εκείνη να έχει πάντα τον έλεγχο και ούσα ερωτευμένη, αυτό το χάνει λίγο. Όμως είναι πολύ πιστή σε αυτό που θέλει, δηλαδή την ελευθερία της. Πάντως δεν ήρθε η ώρα η Όλγα να γίνει το καλό κορίτσι επειδή ερωτεύτηκε τον Παπαδόπουλο».

Ο σύζυγός σας ζηλεύει όταν σας βλέπει σε ερωτικές σκηνές;

«Ζηλεύει λίγο αλλά σε λογικά πλαίσια. Δεν είναι και του χώρου και είναι λίγο δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπό σου να φιλιέται. Ξέρει πώς γίνονται οι σκηνές, αλλά μια ζήλια την έχει».

Πάντως ούτε και ο Παπαδόπουλος αντιστάθηκε στην Όλγα.
«Όχι, κανείς δεν αντιστέκεται στη γοητεία μου (γελάει)».

Ο Παπαδόπουλος της «πειράζει» το βραχιολάκι στο πόδι, προκειμένου να τη βοηθήσει να το σκάσει.

«Ισχύει, αλλά δεν ξέρουμε πόση δύναμη έχει για να τη βγάλει από τον κατ’ οίκον περιορισμό. Και επειδή τώρα απειλούνται και οι δύο, αλλάζει η κατάσταση. Κι εκεί θα υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα για το αν όντως αυτό που αισθάνθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι αρκετό για να συνεχίσουν ή θα δημιουργηθεί κάποιο ρήγμα».

Ο Ηλίας για εκείνη ήταν μόνο ένα μέσο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της;

«Ναι, ποτέ δεν αισθάνθηκε έρωτα για τον Ηλία. Απλώς τον χρησιμοποιούσε για να ξεπλύνει χρήματα στην εταιρεία. Προσπαθούσε να τον χειριστεί μέσα από το σεξ, γιατί είναι πολύ πιο έξυπνη από εκείνον και με τη γοητεία της να τον έχει υπό έλεγχο. Ο Ηλίας από την πλευρά του δεν παίρνει επιβεβαίωση από τους γύρω του και την ψάχνει με αυτόν τον τρόπο. Πάντως ούτε κι εκείνος πιστεύω ότι την ερωτεύτηκε. Σίγουρα, όμως, έπαιρνε πράγματα από εκείνη και ένιωθε ασφάλεια κοντά της αλλά και… αρσενικό».

Η Όλγα μπήκε φυλακή ενώ δεν ήταν η μόνη ένοχη. Γιατί δεν κατέδωσε τον Ηλία;

«Αυτό είναι ένα κενό που δεν μπορώ να το απαντήσω μέχρι στιγμής. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προφανώς δεν γινόταν να τον προδώσει ή θέλει κάποια εκδίκηση που θα έρθει αργότερα. Ο Ηλίας πείραξε κάποια έγραφα για να τη βάλει στη φυλακή. Τώρα δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί του, γιατί προέχουν άλλα πράγματα, όμως θα έρθει και η σειρά του».

Θα είναι εκείνη που θα φέρει τον Παπαδόπουλο πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου;

«Ελπίζω ότι ο Παπαδόπουλος θα βρει τη λύση, γιατί μπορεί».



Πώς θα θέλατε να δείτε στο τέλος της σειράς την Όλγα;

«Δεν το ξέρω. Έχουν να αποκαλυφθούν πολλά πράγματα. Θέλω να έχει μια ωραία ανατροπή για την Όλγα στο τέλος. Θα είχε πλάκα να έχει κάνει τη σκευωρία με τον αστυνομικό, τον Λεβεντογιάννη, να πάρουν τα χρήματα και να το σκάσουν μαζί. Τρελό αλλά ανατρεπτικό».

Κάνετε όμως και θέατρο.

«Είμαι στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” στο Θέατρο Ήβη. Είναι ένα έργο πολύ φρέσκο, μια κωμωδία που έχει και στιγμές συγκίνησης. Ουσιαστικά θέτει το θέμα του γάμου και το πώς είναι μέσα σε αυτόν οι διαπροσωπικές μας σχέσεις».

ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50€

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ