Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Αποκάλυψη! Αυτός είναι ο γιος της Άννας

Oι ανατροπές στη σειρά «ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ» είναι καθηλωτικές.

Μια μεγάλη αποκάλυψη αναμένεται να κλονίσει την Άννα και να της προκαλέσει μεγάλο σοκ!

Η Άννα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν της. Ένα μυστικό που το γνωρίζουν ελάχιστοι και πρόκειται για κάτι που συνέβη όταν ήταν μικρή. Η γυναίκα στην εφηβεία της είχε πέσει θύμα βιασμού στο χωριό. Συγκεκριμένα, η ίδια ήταν ανάμεσα στα θύματα του κατά συρροή βιαστή.

Η Άννα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό από το παρελθόν της!

Ωστόσο, η Άννα από εκείνο τον βιασμό έμεινε έγκυος. Μία εγκυμοσύνη, όμως, που κανείς δεν ήθελε, και όλοι οι δικοί της προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή. Την αλήθεια γνωρίζουν μόνο ο Αποστόλης και η Φρόσω, η γυναίκα που τη βοήθησε να γεννήσει. Τότε η Αννα τό­τε έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, αλλά αποφάσισε να μην το μεγαλώσει η ίδια και να το παρατήσει. Επειτα η γυναίκα έφυγε από το χωριό θέλοντας να αφήσει πίσω της για πάντα τις εφιαλτι­κές στιγμές που έζησε εκεί και να ξεκινήσει μια καινούρ­για ζωή.



Ωστόσο, η μοίρα της επιφύλασσε άλλα σχέ­δια. Στη ζωή της μπήκε ξαφνικά ο Δημήτρης με τον οποίο ανέπτυξαν μία ιδιαίτερη σχέση και αποφά­σισε να τον βοηθήσει όταν έμαθε πως είναι άστε­γος. Του έδωσε το σπίτι της για να μείνει αλλά συνέβαλε και στο να ενταχθεί ξανά στην κοινω­νία. Δεν γνωρίζει, όμως, πως ο νεαρός αυτός είναι ο γιος που γέννησε πριν από περίπου 20 χρόνια στο χωριό, διαβάζουμε στο my tv. Όπως θα αποκαλυφθεί στα προσεχή επεισόδια, ο Δημήτρης είναι ο πρωτότοκος γιος της Άννας. Η συγγένεια τους θα μαθευτεί μετέπειτα, καθώς ανοίγει ξανά η υπόθεση των βιασμών και των δο­λοφονιών στο χωριό.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...